La CaliVita platesti pretul corect!

Publicat de Cristina Carmen Dascălu pe

„Am 15 ani de colaborare cu Calivita.

Am vazut in acesti ani si cresteri de preturi dar si scaderi.

Toate au fost consecinte ale jocurilor intre dolar si euro in procesul de import.

De remarcat marea stabilitate a preturilor.

Pentru acest lucru voi ramane inca cel putin 15 ani in colaborare cu Calivita.” 

Acesta este mesajul postat de Joanta Vasile pe pagina facebook CaliVita Romania.

Acelasi lucru vi-l pot spune si eu, desi am doar 3 ani de cand sunt membru in comunitatea CaliVita.

Firea mea analitica si atentia la detalii mi-a confirmat de fiecare data corectitudinea preturilor si integritatea cu care sunt prezentate informatiile in prospecte, articole, reviste, seminarii si intalnirii.

Oricine poate urmari pe site, in revistele CaliNews, in facturile personale evolutia preturilor si se pot convinge de acest lucru.

La CaliVita preturile nu au fost „umflate” cu o luna inainte, iar acum ajustate cu reducerea de TVA. Stiu ca multi comercianti fac acest lucru, chiar dintre cei de la care cumparam frecvent.

In plus, la CaliVita, multe produse au fost imbunatatite din punct de vedere al continutului de ingrediente active per tableta, insa pretul s-a mentinut acelasi. Dau doar doua exemple foarte recente:

  • LiverAid – care contine de 4 ori mai multa silimarina, un ingredient hepatoprotector extrem de eficient si recunoscut si de medicina traditionala.p
  • New Life, un produs exclusiv pentru viitoarele mamici, care contine de două ori mai mult acid folic si o cantitate suplimentara de vitamina D.

Este o veste excelenta: pe langa beneficiile pe care le am ca si membru in comunitate, aceasta corectie de TVA inseamna, de fapt, mai multe produse cumparate la acelasi pret.

Adica mai multa sanatate pentru mine si pentru cei dragi. 

Chiar si cadourile sunt mai usor de facut!

La CaliVita preturile scad pe bune!

TVA-ul scade, iar preturile scad in aceeasi masura!

Din 1 iunie, scaderea cotei de TVA de la 24% la 9% la suplimentele alimentare inseamna pentru tine un plus pe care il vei gasi direct în factura ta CaliVita!

Preturi cu 12,09 % mai mici direct pe factura ta!

De ce reducerea de preturi nu e de 15% (24-9) ?

Sa facem un mic exemplu de calcul:

– din pretul brut initial de 124 lei (100 lei net + 24 lei TVA) se scade TVA de 24 lei si se adauga TVA de 9%, adica 9 lei.

– Deci pretul brut este 109 lei.

– Reducerea de pret brut de la 124 la 109 lei este de 12,09%.

Pretul corect, asa este?

Afla 7 moduri practice, pragmatice si care functioneaza, prin care poti face comenzi CaliVita ieftine si sanatoase. 

Astfel, te poti bucura de produse de calitate PREMIUM care te vor ajuta sa obtii o stare de sanatate mai buna, fara sa platesti prea mult.

Citeste mai multe in articolul „7 moduri pentru a face Comenzi CaliVita ieftine si sanatoase”


Cristina Carmen Dascălu

Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligențe și sănătoase pentru viață lor și a celor pe care îi iubesc. Eu și un grup de specialiști ne-am ales misiunea de a vă ajută să vă simțiți mai sănătosi și să trăiți mai mult și mai bine, fără o dietă restrictivă sau schimbări dramatice în stilul de viață. Bun venit în comunitatea Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright© 2014 - 2018 Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere | Acest site este deținut, administrat și menținut de Success Networking SRL-D, distribuitor independent al produselor CaliVita© Internațional. Distribuitorul independent menționat mai înainte este singurul responsabil de conținutul acestui site, iar Rețeaua CaliVita© International și entitățile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Informațiile din articolele și comunicările noastre NU sunt destinate înlocuirii unei relații personale cu un medic specialist calificat și nu sunt destinate consultării medicale. | Termeni de utilizare a site-lui | Info Contact