louise hay corp gand cuvant

Poti sa-ti vindeci bolile si viata pornind de la interior (Louise L. Hay)

Poti sa-ti vindeci bolile si viata prin practicarea atitudinii mentale potrive, ne spune spune Louise L. Hay in toate cartile si mesajele sale. Bolile noastre sunt de fapt create de noi, prin gandurile si atitudinea noastra.

Putem simti in viata de zi cu zi cum luptele noastre interioare confictele care au loc in capul nostru si starile de tensiune emotionala ne intoxica din punct de vedere emotional si in cele din urma ne fac sa ne imbolnavim.

Desi se spune ca o minima cantitate de stres poate fi mobilizatoare si ajuta la obtinerea rezultatelor bune in activitatile pe care le intreprindem, dozele mari de stres au un impact negativ asupra sanatatii.

Natura pentru Sanatate recomanda:
Pachet CaliVita Raceala si Gripa | Grija pentru Sanatate

Persoanele stresate si ingrijorate se imbolnavesc de ulcer, tinerii care nu au suficienta incredere in ei se confrunta cu acneea, iar cei care sunt nemultumiti de realizarile lor fac boli de ficat. Insa oamenii optimisti, increzatori, care nu isi pierd speranta, se vindeca mai repede si sunt mai putin predispusi afectiunilor de orice natura.

„Psihosomatica, mai putin cunoscuta in tara noastra,  studiaza legaturile dintre afectiunile fizice si modelul de gandire pe care il abordam in viata de zi cu zi. Cercetatorii in domeniul psihosomaticii sunt de parere ca  dezechilibrele emotionale pe care le resimtim la nivel psihic, neluate in seama, se transforma in timp in afectiuni fizice. Drept urmare, cand rezistenta psihica cedeaza, incepe sa fie afectat organismul”, explica Monica Burcea, psihoterapeut.

Cum ne afecteaza furia si neimplinirile?

Bolile au cauze mult mai profunde si, de cele mai multe ori, acestea sunt de natura emotionala.

Aparenta vindecare determina migrarea bolii catre alt segment, daca nu este inteleasa problema si constientizata. Corpul acumuleaza toxine din cauza miscarilor gresite, a mancarii nepotrivite, a unei conditii fizice, emotionale si mentale proaste.

Aceste toxine sunt depozitate  in anumite locuri din corp, dar mai ales in incheieturile mari, sistemul limfatic, organele interne si cap. Daca trupul, mintea si ceea ce ne inconjoara traiesc si lucreaza bine, corpul isi elimina toxinele.

  • Calea interna de eliminare este tractul intestinal, ficatul, rinichii, vezica urinara si lichidele corporale.
  • Unele toxine sunt eliminate prin glandele sudoripare si, insa daca ceva nu merge aici, corpul le elimina tot asa de bine prin piele.
  • Daca, din anumite motive, toxinele nu pot fi eliminate, toxicitatea creste in balanta corpului pana cand acesta ajunge la boala.
  • Primul pas catre boala poate fi tensiunea… la toate nivelurile!

Daca trupul nu iese corect din tensiune, atunci organele interne devin intoxicate si bolnave. ( Blocajele emotionale, Totul pentru noi )

Poti sa-ti vindeci bolile incepand de la interior

Organismul nostru reflecta la nivel fizic ceea ce gandim si simtim: nu putem vorbi despre sanatate fizica daca nu vorbim si despre sanatatea interioara. Poti sa-ti vindeci bolile si sa-ti recapeti starea de sanatate pornind mai intai cu vindecarea de la nivel interior.

Cu cat suntem mai sanatosi la nivel de ganduri, emotii si sentimente, cu atat vom fi mai sanatosi la nivel fizic. Cum actioneaza acestea si cum ne influenteaza starea de sanatate la nivel fizic poti afla din cartile scrie de Louise L. Hay.

„Poti sa-ti vindeci viata” este cartea cea mai bine vanduta din lume pe tema autovindecarii, a transformat viata a milioane de oameni. Foarte multi cititori au declarat ca aceasta carte le-a modificat definitiv perceptia asupra rolului pe care il joaca mintea asupra starii de sanatate a corpului fizic si asupra bunastarii psihice.

In aceasta carte, Louise L. Hay isi prezinta viziunea profunda legata de relatia care exista intre minte si corp. Ea exploreaza constrangerile la care conduc gandurile si ideile limitative si ne ajuta sa intelegem astfel mai bine cauzele reale ale bolilor si ale disconfortului.

Plina de idei si de strategii care si-au dovedit eficienta pentru milioane de oameni din intreaga lume, „Poti sa-ti vindeci viata” este o carte practica care iti va schimba in bine, pentru totdeauna, modul de a gandi. 

Aproape orice boala poate fi vindecata prin practicarea atitudinii mentale potrivite. ~ Louise L. Hay

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere

Natura pentru Sanatate recomanda:
Despre autor

Cristina Carmen Rusu

Bună! Sunt Cristina Carmen RUSU, creator de continut la Natura pentru Sănătate. Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligente și sănătoase pentru viața lor și a celor pe care îi iubesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *