Sistemul digestiv e sub presiune maxima de sarbatori

Cata presiune poate suporta sistemul digestiv?

Odata cu sosirea sarbatorilor de iarna, mese mari si imbelsugate sunt pregatite de gospodinele de pretutindeni. In aceste zile prietenii si familiile se reunesc si povestesc amintiri in jurul mesei. Bucatele sunt din belsug iar cei mai multi nu ne putem abtine din a manca mult si bine.

In plus, cum sa nu gusti din atatea bunatati, mai ales cand te gandesti ca o data in an este Craciunul si Revelionul!

Natura pentru Sanatate recomanda:
Pachet CaliVita Raceala si Gripa | Grija pentru Sanatate
[ct_animation delay=”200″ animation=”spinleft” id=”” class=””] Insa cata presiune poate suporta sistemul digestiv? [/ct_animation]

O gama larga de produse naturale care contin fibre stimuleaza digestia si ne asigura sarbatori fara griji. Pentru a sprijini in mod eficient functionarea sanatoasa a sistemului digestiv, iti recomandam produse pre si pro-biotice.

De sarbatori relaxeaza-ti sistemul digestiv cu produsele noastre dedicate!

FlexiPack Digestie * Cata presiune poate suporta sistemul digestiv?

[ct_definition title=”Gama FlexiPack Digestie:”]Acidophilus, Ac-Zymes, Digest Ease, Digestive Enzymes, Meal Time, Nopalin, Probiobalance, Pure Inulin [/ct_definition] [ct_button url=”https://naturapentrusanatate.com/recomanda/ac-zymes-calivita/” color=”#FFFFFF” background=”#5A9904″ size=”normal” position=”left” ]Ac-Zymes[/ct_button] [ct_button url=”https://naturapentrusanatate.com/recomanda/acidophilus-calivita/” color=”#FFFFFF” background=”#5A9904″ size=”normal” position=”right” ]Acidophilus[/ct_button] – produsele prebiotice cu Lactobacillus acidophilus au rol in crearea un mediu necorespunzator diferitilor agenti patogeni, mentinerea sanatatii sistemului gastro-intestinal si protejarea florei bacteriene a tractului digestiv.

[ct_spacer height=”25″] [ct_button url=”https://naturapentrusanatate.com/recomanda/digest-ease-calivita/” color=”#FFFFFF” background=”#5A9904″ size=”normal” position=”left” ]Digest Ease[/ct_button] [ct_button url=”https://naturapentrusanatate.com/recomanda/digestive-enzymes-calivita/” color=”#FFFFFF” background=”#5A9904″ size=”normal” position=”right” ]Digestive Enzymes[/ct_button]contin enzime digestive naturale, de origine vegetala, care contribuie la descompunerea si absorbtia nutrientilor si la ameliorarea anumitor probleme digestive.

[ct_spacer height=”25″] [ct_button url=”https://naturapentrusanatate.com/recomanda/meal-time-calivita/” color=”#FFFFFF” background=”#5A9904″ size=”normal” position=”left” ]Meal Time[/ct_button] tablete masticabile cu extract de papaya care ajuta la realizarea procesului de digestie a proteinelor si la cresterea eficientei absorbtiei acestora.

[ct_spacer height=”25″] [ct_button url=”https://naturapentrusanatate.com/recomanda/nopalin-calivita/” color=”#FFFFFF” background=”#5A9904″ size=”normal” position=”left” ]Nopalin[/ct_button]  supliment alimentar care utilizeaza fructul cactusului nopal – stimuleaza detoxifierea si are efecte benefice asupra functionarii intestinelor, fiind o sursa bogata de fibre.

[testimonial_rotator id=”22213″] [ct_spacer height=”25″] [ct_button url=”https://naturapentrusanatate.com/recomanda/probio-balance-calivita/” color=”#FFFFFF” background=”#5A9904″ size=”normal” position=”left” ]ProBio Balance[/ct_button]  tablete masticabile cu aroma placuta, potrivita atat pentru cei mici cat si pentru adulti. Cele trei tulpini de bacterii probiotice din compozitie contribuie la protejarea sistemului imunitar, eliminarea infectiilor diareice si refacerea florei intestinale.

[ct_spacer height=”25″] [ct_button url=”https://naturapentrusanatate.com/recomanda/pure-inulin-calivita/” color=”#FFFFFF” background=”#5A9904″ size=”normal” position=”left” ]Pure Inulin[/ct_button] contine pudra de inulina 100% pura, care sprijina functionarea sanatoasa a tractului gastrointestinal. Aceste fibre hidrosolubile au capacitatea de a ajunge in colon in forma intacta, ajutand la multiplicarea bacteriilor benefice si limitand proliferarea bacteriilor daunatoare.

[ct_spacer height=”25″] [ct_animation delay=”200″ animation=”spinleft” id=”” class=””] De sarbatori, relaxeaza-ti sistemul digestiv cu produsele din gama FlexyPack Digestie ! :) [/ct_animation]

Surse bibliografice si recomandari:

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere

Natura pentru Sanatate recomanda:
Despre autor

Cristina Carmen Rusu

Bună! Sunt Cristina Carmen RUSU, creator de continut la Natura pentru Sănătate. Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligente și sănătoase pentru viața lor și a celor pe care îi iubesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *