Sistemul digestiv e sub presiune maxima de sarbatori

Publicat de Cristina Carmen Dascălu pe

Cata presiune poate suporta sistemul digestiv?

Odata cu sosirea sarbatorilor de iarna, mese mari si imbelsugate sunt pregatite de gospodinele de pretutindeni. In aceste zile prietenii si familiile se reunesc si povestesc amintiri in jurul mesei. Bucatele sunt din belsug iar cei mai multi nu ne putem abtine din a manca mult si bine.

In plus, cum sa nu gusti din atatea bunatati, mai ales cand te gandesti ca o data in an este Craciunul si Revelionul!

 Insa cata presiune poate suporta sistemul digestiv? 

O gama larga de produse naturale care contin fibre stimuleaza digestia si ne asigura sarbatori fara griji. Pentru a sprijini in mod eficient functionarea sanatoasa a sistemului digestiv, iti recomandam produse pre si pro-biotice.

De sarbatori relaxeaza-ti sistemul digestiv cu produsele noastre dedicate!

- Sistemul digestiv e sub presiune maxima de sarbatori

Gama FlexiPack Digestie:
Acidophilus, Ac-Zymes, Digest Ease, Digestive Enzymes, Meal Time, Nopalin, Probiobalance, Pure Inulin
Ac-Zymes Acidophilus – produsele prebiotice cu Lactobacillus acidophilus au rol in crearea un mediu necorespunzator diferitilor agenti patogeni, mentinerea sanatatii sistemului gastro-intestinal si protejarea florei bacteriene a tractului digestiv.
Digest Ease Digestive Enzymescontin enzime digestive naturale, de origine vegetala, care contribuie la descompunerea si absorbtia nutrientilor si la ameliorarea anumitor probleme digestive.
Meal Time tablete masticabile cu extract de papaya care ajuta la realizarea procesului de digestie a proteinelor si la cresterea eficientei absorbtiei acestora.
Nopalin  supliment alimentar care utilizeaza fructul cactusului nopal – stimuleaza detoxifierea si are efecte benefice asupra functionarii intestinelor, fiind o sursa bogata de fibre.
ProBio Balance  tablete masticabile cu aroma placuta, potrivita atat pentru cei mici cat si pentru adulti. Cele trei tulpini de bacterii probiotice din compozitie contribuie la protejarea sistemului imunitar, eliminarea infectiilor diareice si refacerea florei intestinale.
Pure Inulin contine pudra de inulina 100% pura, care sprijina functionarea sanatoasa a tractului gastrointestinal. Aceste fibre hidrosolubile au capacitatea de a ajunge in colon in forma intacta, ajutand la multiplicarea bacteriilor benefice si limitand proliferarea bacteriilor daunatoare.
De sarbatori, relaxeaza-ti sistemul digestiv cu produsele din gama FlexyPack Digestie ! 🙂 

Surse bibliografice si recomandari:

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere


Cristina Carmen Dascălu

Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligențe și sănătoase pentru viață lor și a celor pe care îi iubesc. Eu și un grup de specialiști ne-am ales misiunea de a vă ajută să vă simțiți mai sănătosi și să trăiți mai mult și mai bine, fără o dietă restrictivă sau schimbări dramatice în stilul de viață. Bun venit în comunitatea Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright© 2014 - 2018 Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere | Acest site este deținut, administrat și menținut de Success Networking SRL-D, distribuitor independent al produselor CaliVita© Internațional. Distribuitorul independent menționat mai înainte este singurul responsabil de conținutul acestui site, iar Rețeaua CaliVita© International și entitățile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Informațiile din articolele și comunicările noastre NU sunt destinate înlocuirii unei relații personale cu un medic specialist calificat și nu sunt destinate consultării medicale. | Termeni de utilizare a site-lui | Info Contact