Pure Inulin, noul membru al familiei de produse pentru digestie usoara

Pure Inulin CaliVita este noul membru al familiei de produse pentru digestie usoara.

Din aceeasi familie mai fac parte bine-cunoscutele produse: Acidophylus, AC-Zymes, Digest Ease, Digestive Enzymes, Meal Time, Nopalin si Probio Balance.

Fibrele hidrosolubile din Pure Inulin amelioreaza simptomele de colon iritabil legate de stres, diaree, constipatie, balonari.

Natura pentru Sanatate recomanda:
Pachet CaliVita Raceala si Gripa | Grija pentru Sanatate

Aproximativ 45 milioane de persoane din Statele Unite sufera de simptomele cauzate de sindromul de colon iritabil – SCI / IBS (Irritable Bowel Syndrome).

Care este situatia in Europa si mai specific, in reteaua Calivita?

In baza rezultatelor aplicatiei noastre care testeaza carenta de vitamine, 1 din 5 membri se confrunta cu probleme ale sistemului digestiv.

De azi, este mai usor cu Pure Inulin

Familia CaliVita are de astazi un nou membru, Pure Inulin, un ajutor rapid in caz de probleme intestinale, cum ar fi:

  • diaree, constipatie, balonare, crampe abdominale, in mod delicat si complex, cu actiune de durata, redand echilibrul florei intestinale!

Care este secretul?

Pure Inulin CaliVita Catalog comenzi onlineProdusul nostru contine inulina naturala, 100% pura, adica fibre hidrosolubile sub forma de pudra.

– Deoarece acest tip de fibre nu poate fi digerat de organismul nostru, dupa ce absorb apa, acestea ajung in colon in forma nemodificata, unde ofera un mediu excelent pentru multiplicarea bacteriilor benefice.

– Drept urmare, aceste microorganisme pot limita proliferarea bacteriilor daunatoare, pot reduce emisia de substante toxice si pot sprijini functiile digestive.

– Faptul ca nu putem digera inulina este foarte important pentru persoanele aflate la cura de slabire si pentru diabetici, deoarece consumul acesteia nu are niciun efect asupra glicemiei.

[ct_button url=”http://comenzicalivita.mycali.biz/products/pure-inulin” color=”#FFFFFF” background=”#87B648″ gradient=”” description=”Inulina 100% pura extrasa din cicoare” size=”normal” position=”center” icon=”check-circle” target=”” rel=””]Calm si in interior[/ct_button]

De ce sa alegi Pure Inulin? Iata 7 argumente

1. deoarece contine inulina pura 100%, fara excipienti

2. deoarece contine fibre extrase din radacina de cicoare, o sursa naturala

3. pentru ca poate fi amestecata in mancare sau bautura, datorita gustului sau dulceag

4. fiindca este un inlocuitor natural al zaharului (nu creste glicemia si nu este nevoie de insulina pentru a o dezintegra)

5. nu se prezinta sub forma de capsule sau sirop, ci de pudra ce poate fi amestecata in mancare sau bautura

6. este usor de administrat si de dozat, conform nevoilor personale, cu lingurita

7. se comercializeaza intr-un ambalaj economic, suficient pana la 40 de zile.

Pentru cine recomandam Pure Inulin CaliVita?

– Persoanelor care doresc sa isi refaca echilibrul florei intestinale.

– Recomandam acest produs pentru ameliorarea simptomelor de colon iritabil legate de stres.

– Tuturor persoanelor care se confrunta cu constipatie, diaree, balonari sau crampe abdominale.

– Consumul de inulina se recomanda persoanelor cu o alimentatie saraca in fibre, sedentarilor, dar si celor care se confrunta cu constipatia din cauza inaintarii in varsta.

Alege Pure Inulin pentru armonia interna!

[ct_definition title=”Usor, in fiecare zi ” ]Cand fibrele hidrosolubile din Pure Inulin CaliVita traverseaza sistemul digestiv, absorb apa, marind astfel volumul fecalelor, inmuindu-le si accelerand tranzitul intestinal. [/ct_definition]

Fibrele hidrosolubile din Pure Inulin: amelioreaza simptomele de colon iritabil legate de stres, diaree, constipatie, balonari.

[ct_button url=”http://comenzicalivita.mycali.biz/products/pure-inulin” color=”#FFFFFF” background=”#87B648″ gradient=”” description=”Alege Pure Inulin CaliVita” size=”normal” position=”center” icon=”shopping-cart” target=”” rel=””]ADIO constipatie, diaree, balonari sau crampe abdominale[/ct_button]

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere

Lasă un comentariu