Produsul saptamanii: Lutein Plus CaliVita

Publicat de Cristina Carmen Dascălu pe

suplimente alimentare:
CaliVita International Romania
Price:
Alege Oferta Speciala

Reviewed by:
Rating:
4
On mai 9, 2015
Last modified:februarie 5, 2017

Summary:

Lutein Plus de la CaliVita te ajuta sa ai o vedere mai clara si mai limpede. Lutein PLUS contine 4 antioxidanti care actioneaza sinergic pentru sanatatea oculara si mentinerea acuitatii vizuale.

Ochii tai sunt superbi, ai grija de ei! Lutein Plus iti vine in ajutor!

Noul produs Lutein Plus de la CaliVita te ajuta sa ai o vedere mai clara si mai limpede. Un produs naturist ce are grija de sanatatea ochilor tai.

Si, stii de ce? Pentru ai niste ochi minunati!

– Acestia pot detecta 10 milioane de culori diferite.

– Pot distinge între 500 de nuante de gri.

– Daca ai ochi sanatosi, poti vedea lumina unei lumanari la o distanta de 22 km.

– Ochiul uman este compus din milioane de celule.

Produsul saptamanii: Lutein Plus CaliVita

Poti sa citesti usor textul urmator scris cu rosu? Lutein Plus pentru ochi stralucitori si vedere clara. Nu? Daca nu, e timpul să ai grija de ochii tăi!

Pentru că ai putea avea nevoie de o vedere limpede si clara in multe situaţii importante…

Solutia in problemele de vedere o poate reprezenta noul produs Lutein Plus de la CaliVita. Lutein Plus te ajuta sa ai o vedere mai clara si mai limpede. Un produs naturist ce are grija de sanatatea ochilor tai.

Protejeaza-ti sanatatea ochilor tai cu produsul Lutein Plus CaliVita, un preparat complex care actionează ca un filtru impotriva efectelor nocive ale luminii puternice si radiatiilor UV.

In timp ce afinele sunt cunoscute în principal pentru rezultatele obtinute in medicina traditionala, luteina si zeaxantina sunt cele mai importante componente din alcatuirea maculei, zona ochiului responsabila pentru o vedere agera.

Acţionand ca un „filtru”, acestea pot intarzia imbatranirea ochilor si pot reduce riscul de degenerare maculara datorată varstei (AMD).

Lutein Pluspentru vedere clara si ochi stralucitori

- Produsul saptamanii: Lutein Plus CaliVita

Pentru cine este recomandat Lutein Plus

  • pentru cei care petrec mult timp în fata monitorului…
  • pentru cei care se uita mult la televizor…
  • pentru cei care conduc mult…
  • pentru cei care folosesc aparate de aer conditionat…
  • pentru cei care lucreaza in incaperi slab luminate sau iluminate artificial…
  • petnru cei care urmeaza o cura stricta de slabire…
  • pentru persoanelor sanatoase, fiindca este un antioxidant excelent…
  • tuturor celor pentru care sanatatea ochilor si acuitatea vizuala sunt IMPORTANTE!
Ochii tai sunt o minune a creatiei lui DumnezeuAi grija de ei!

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere

Lutein Plus de la CaliVita te ajuta sa ai o vedere mai clara si mai limpede. Lutein PLUS contine 4 antioxidanti care actioneaza sinergic pentru sanatatea oculara si mentinerea acuitatii vizuale.

Cristina Carmen Dascălu

Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligențe și sănătoase pentru viață lor și a celor pe care îi iubesc. Eu și un grup de specialiști ne-am ales misiunea de a vă ajută să vă simțiți mai sănătosi și să trăiți mai mult și mai bine, fără o dietă restrictivă sau schimbări dramatice în stilul de viață. Bun venit în comunitatea Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright© 2014 - 2018 Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere | Acest site este deținut, administrat și menținut de Success Networking SRL-D, distribuitor independent al produselor CaliVita© Internațional. Distribuitorul independent menționat mai înainte este singurul responsabil de conținutul acestui site, iar Rețeaua CaliVita© International și entitățile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Informațiile din articolele și comunicările noastre NU sunt destinate înlocuirii unei relații personale cu un medic specialist calificat și nu sunt destinate consultării medicale. | Termeni de utilizare a site-lui | Info Contact