Produsul saptamanii: Pro State Power CaliVita

Barbatii au si ei nevoie de protectie, iar Pro State Power este creat special pentru ei. Perfect barbatesc! :)

Un sociolog ar afirma, probabil, ca locul barbatului pe scara sociala este determinat de rolul pe care acesta il detine in cadrul familiei (unitatea economica, culturala si reproductiva de baza a societatii).

Psihologii ar raporta cheia barbatiei la autoaprecierea ce deriva din modelul impus de societate, familie, cercul mai larg sau mai restrans al cunostintelor.

Natura pentru Sanatate recomanda:
Pachet CaliVita Raceala si Gripa | Grija pentru Sanatate

Dar oare ce spun femeile?

Probabil ceva asemanator cu urologii: barbatia este determinata, in mod fundamental, de performantele sexuale. Insa datele statistice din acest domeniu sunt alarmante.

Aproximativ 10-25% dintre barbatii de 30-40 de ani au functiile sexuale puternic afectate din cauza unor probleme de prostata.

Dupa varsta de 50 de ani, procentul creste la 50%, dupa 75 de ani la 75%, iar, in cazul celor care au trecut de 80 de ani, se atinge chiar nivelul de 90%.

Anual, numai in Romania, sunt tratati aproximativ 400 de mii de bolnavi cu asemenea afectiuni. In lume exista 14 milioane de persoane afectate, dar numai 5% beneficiaza de un tratament adecvat.

Principalele simptome ale afectiunilor de prostata

  • – Senzatii dese de urinari iminente (atat ziua, cat si noaptea)
  • – Golirea dificila a vezicii urinare
  • – Jet urinar slab
  • – Jet urinar intermitent
  • – Golirea incompleta a vezicii urinare
  • – Senzatia de golire incompleta a vezicii urinare, chiar si dupa urinare
  • – Dificultati in retinerea urinei, pierderi involuntare

Prostata este o glanda de marimea si forma unei castane, care inconjura canalul urinar la iesirea din vezica urinara. Sarcina ei este de a sprijini capacitatea de reproducere.

Secretia postejaculatoare a prostatei stimuleaza motilitatea spermocitelor. In plus, prostata tine la distanta agentii patogeni de caile urinare inferioare.

Afectiunile prostatei trebuie abordate cu seriozitate! Nu numai din cauza simptomelor neplacute, ci si din cauza efectului psihic.

In cazul modificarilor neglijate exista, in plus, riscul ca procesul sa devina unul malign.

Cu un tratament inceput la timp, de exemplu cu ajutorul extractelor de plante medicinale, se pot obtine rezultate foarte bune.

Comenzi Pro State Power CaliVita

Cu Pro State Power poti fi cel de altadata: increzator, plin de forta. Noaptea dormi bine, iar femeile … te iubesc.

Extracte de plante si nutrienti esentiali

Urmatoarele plante medicinale si nutrienti iti pot fi de ajutor pentru ameleriorarea afectiunilor de prostata

PALMIERUL SAW PALMETTO poate interveni in eliminarea urinei si reducerea frecventei urinarilor nocturne. In intreaga Europa a fost acceptat ca un mijloc eficient pentru tratarea hipertrofiei de prostata.

PYGEUM AFRICANUM ajuta la restabilirea echilibrului hormonal si la incetinirea cresterii in volum a prostatei. De asemenea, are efect diuretic.

URZICA are proprietati diuretice, astringente, este fortifianta si antihemoragica.

BIOPERINA imbunatateste utilizarea substantelor fito-active si a mineralelor de catre organism.

SELENIUL creste libidoul barbatilor si amelioreaza simptomele neplacute cauzate de tulburarile hormonale. In plus, este indispensabil pentru formarea spermei.

ZINCUL are un rol important in sistemul reproducator masculin. Stimuleaza sinteza testosteronului, imbunatatind astfel erectia si ejacularea.

Produsul saptamanii: Pro State Power CaliVita

Odata cu inaintarea in varsta, marirea volumului prostatei tinde sa devina o problema frecventa la barbati.

Marirea si inflamarea prostatei pot avea efecte neplacute, cum ar fi urinarea frecventa in timpul noptii, dar functionarea defectuoasa a acestei glande poate cauza si aparitia unor afectiuni mai grave.

Extractele vegetale si substantele biologic-active din Pro-State Power pot constitui un real sprijin in prevenirea problemelor prostatei!

Pro State Power: Perfect Barbatesc!

Odata cu inaintarea in varsta, marirea volumului prostatei tinde sa devina o problema frecventa pentru barbati.

Marirea si inflamarea prostatei pot avea efecte neplacute, cum ar fi urinarea frecventa in timpul noptii, dar functionarea defectuoasa a acestei glande poate cauza si aparitia unor afectiuni mai grave.

Cu Pro State Power poti fi cel de altadata: increzator, plin de forta. Noaptea dormi bine, iar femeile … te iubesc. :)

ACTUALIZARE

Perfect barbatesc: sa ne gandim si la barbati!

 

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere

Natura pentru Sanatate recomanda:
Despre autor

Cristina Carmen Rusu

Bună! Sunt Cristina Carmen RUSU, creator de continut la Natura pentru Sănătate. Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligente și sănătoase pentru viața lor și a celor pe care îi iubesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *