Sari la conținut

Produsul saptamanii: Smokerade CaliVita

Ziua Mondiala fara Tutun se serbeaza in toata lumea, in fiecare an pe 31 mai.

Cu aceasta ocazie, CaliVita Romania atrage atenția asupra pericolului fumatului pentru societate, nu numai pentru fumatori.

[ct_message type=”warning” ]Fiecare tigara pe care o fumezi distruge circa 25 – 100 mg de vitamina C.[/ct_message]

De asemenea, daca punem la socoteala si riscul de cancer pulmonar, fumatorii sunt mai predispusi la afectiuni cardiovasculare si pulmonare decat fumatorii.

„Fara sa parcurgem lista lunga a efectelor daunatoare pe care le pot avea tigarile, vreau doar sa le spun cu convingere fumatorilor ca au nevoie de tot ajutorul nutritiv pe care il pot obtine, provenit mai ales de la antioxidanti precum vitaminele A, C, E si seleniu.” ~ Earl Mindell, farmacist autorizat, maestru erborist si profesor de nutritie.

Protectie antioxidanta complexa pentru fumatori

Smokerade CaliVita protectie antioxidanta fumatori

 

Produsul Smokerade CaliVita a fost conceput special pentru fumatori: acesta contine substante active care ofera un sprijin specific celulelor pentru a le proteja de radicalii liberi generati in timpul fumatului.

Conform studiilor, „duo-ulardei rosu si ceai verde poate reduce eficient si sinergic stresul oxidativ atat in celulele canceroase, cat si in cele non-canceroase.

Se pare ca, pe viitor, vitamina C poate juca un rol si mai important in protejarea sanatatii fumatorilor, aceasta nefiind doar un simplu antioxidant.

Pe baza unui experiment recent pe cobai, vitamina C s-a dovedit capabila sa reduca stresul oxidativ cauzat de fumat, precum si gradul de emfizem pulmonar.

Aceasta ar putea reprezenta o descoperire extraordinara, tinand cont de faptul ca, pe langa cancerul de plamani, emfizemul si COPD (boala pulmonara obstructiva cronica) reprezinta o amenintare enorma la adresa fumatorilor.

In plus, Smokerade CaliVita mai contine si vitamina E, zinc si seleniu, care protejeaza impotriva stresului oxidativ ridicat, precum si coenzima Q10, pentru a compensa nivelul scazut al acestei substante inregistrat la fumatori.

[ct_section title=”Smokerade CaliVita” subtitle=”reduce efectele nocive ale fumului de tigara” background=”” gradient=”” color=”light” ][/ct_section]

CaliVita iţi poate ajuta organismul in lupta de zi cu zi impotriva efectelor negative ale fumatului activ si pasiv, cu ajutorul unui produs inovator, Smokerade.

Elementele componente ale Smokerade – vitaminele C, vitamina E, coenzima Q10, zinc (activator al superoxid-dismutazei) si seleniul (stimulator al glutation-peroxidazei) – sunt antioxidanti extrem de eficienti care protejeaza organismul printr-o actiune sinergica.

Impreuna, aceste substante reduc efectele nocive ale fumului de tigara asupra vaselor sanguine, plamanilor, inimii, stomacului, vezicii urinare si mai ales asupra schimburilor de oxigen din sange.

Acidul elagic (care se afla in anumite fructe, ca zmeura) are efect detoxifiant si protector asupra celulelor, stimuland activitatea anticancerigena a celulelor hepatice.

Acidul elagic accelereaza vindecarea, atat in cazul unei raceli banale, cat si in cazurile mai grave, insotite de tuse, deoarece impiedica iritarea mucoasei cailor respiratorii

Extractul de ardei rosu ajuta la desfasurarea normala a proceselor specifice sistemului respirator.

Extract de ceai verde: efectul sau protector asupra sanatatii este cunoscut de sute de ani.

Actioneaza benefic asupra functionarii aparatului digestiv, sistemului nervos, cardiovascular si anihileaza cu succes radicalii liberi.

Elimina eficient toxinele din organism si reduce riscul de aparitie a cancerului.

Aceste substante bio-active sunt benefice atat in afectiunile acute, cat si in afectiunile cronice ale cailor respiratorii superioare.

Din toamna pana in primavara, ar trebui sa constituie o parte importanta a „farmaciei naturiste” a familiei.

Datorita actiunilor benefice ale ingredientelor bio-active, recomandam consumarea acestui produs pe parcursul intregului an, nu numai fumatorilor activi, ci, in egala masura, si celor pasivi.

Smokerade CaliVita iti ajuta organismul in lupta de zi cu zi impotriva efectelor nocive ale mediului inconjurator sau pericolelor fumatului activ si pasiv. 

[ct_button url=”http://naturasanatate.vitaminarzenal.com/products/smokerade” color=”#FFFFFF” background=”#FBA117″ gradient=”” description=”antioxidant pentru plamani sanatosi” size=”medium” position=”center” icon=”shopping-cart” target=”” rel=””]Smokerade CaliVita[/ct_button]

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere

Spune-ti parerea despre acest articol:

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Submit

    Incepe sa scrii. Minim 4 caractere.

    Sari la conținut