Produsul saptamanii: Super Mega 50 CaliVita

Publicat de Cristina Carmen Dascălu pe

Super Mega 50 CaliVita sprijina organismul atunci cand acesta are nevoie de un aport exterior substantial de nutrienti.

Din gama de produse naturiste super nutritive si vitalizatoare, Super Mega 50 CaliVita este o combinatie sinergica de vitamine, minerale si aminoacizi menita sa sprijine organismul atunci cand acesta are nevoie de un aport exterior substantial de nutrienti care sa sustina perioadele de efort sustinut sau sa stimuleze procesul de crestere si dezvoltare.

Practici un sport si ai nevoie de mai multa performanta?

Cu siguranta stii ca activitatile sportive cresc nevoia organismului pentru vitamine, iar acestea nu pot fi obtinute in totalitate din alimentatie (alimentele consumate in mod obisnuit contin nutrienti intr-o masura prea mica).

Iti doresti niste superputeri?

Super Mega 50 CaliVita pentru performanta fizica si intelectuala

Esentiale vietii, vitaminele si mineralele sunt compusi pe care organismul uman nu reuseste sa ii sintetizeze in cantitati apreciabile sau chiar deloc.

Super Mega 50 CaliVita este produs cu o concentratie ridicata de multivitamine cu eliberare prelungita, la care am adaugat minerale, oligoelemente, antioxidanti si bioflavonoide.

Este un supliment nutritiv ideal sportivilor, persoanelor cu un stil de viata intens si celor expusi stresului fizic si mental.

Stiai ca iodul contribuie la functionarea mentala normala precum si la mentinerea sanatatii sistemului nervos?

Simptomele deficientei de vitamine pot include:

 • fatigabilitate, oboseala, depresie, stari de disconfort, lipsa poftei de mancare, deteriorarea performantelor fizice si mentale si imbolnaviri mai dese datorate rezistentei scazute a organismului.

Ingrediente Super Mega 50 Calivita

Super Mega 50 CaliVita este pentru tine daca:

 • – iti doresti un sistem imunitar mai puternic.
 • – esti sportiv sau executi munci fizice grele.
 • – esti supus unui efort mental si intelectual intens.
 • – ai un regim alimentar dezechilibrat, adica
  • mananci rar legume si fructe,
  • esti mereu in cura de slabire
  • esti vegetarian
 • – esti fumator activ sau pasiv.
 • – locuiesti in orase cu aer poluat.
 • – consumi alcool in mod frecvent.
 • – te afli in perioada de recuperare in urma unor boli.
 • – suferi de probleme de absorbtie.

Pachetul Super Mega 50 CaliVita contine 90 tablete si iti asigura necesarul pentru o cura de 30 de zile.

Ofera-i corpului tau vitaminele si mineralele de care are nevoie si acesta iti va multumi. 🙂

[ct_button url=”http://comenzicalivita.mycali.biz/products/super-mega-50″ color=”#FFFFFF” background=”#FF0000″ description=”~ megadoza de multivitamine si minerale ~” size=”medium” position=”center” icon=”shopping-cart” target=”” rel=””]Super Mega 50 CaliVita[/ct_button]

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere


Cristina Carmen Dascălu

Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligențe și sănătoase pentru viață lor și a celor pe care îi iubesc. Eu și un grup de specialiști ne-am ales misiunea de a vă ajută să vă simțiți mai sănătosi și să trăiți mai mult și mai bine, fără o dietă restrictivă sau schimbări dramatice în stilul de viață. Bun venit în comunitatea Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright© 2014 - 2018 Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere | Acest site este deținut, administrat și menținut de Success Networking SRL-D, distribuitor independent al produselor CaliVita© Internațional. Distribuitorul independent menționat mai înainte este singurul responsabil de conținutul acestui site, iar Rețeaua CaliVita© International și entitățile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Informațiile din articolele și comunicările noastre NU sunt destinate înlocuirii unei relații personale cu un medic specialist calificat și nu sunt destinate consultării medicale. | Termeni de utilizare a site-lui | Info Contact