Produsul saptamanii: Xantho Plus CaliVita

XanthoPlus este un puternic antioxidant pe baza de mangostana, extract de ceai verde, grepfrut, seminte de struguri, rodie si afine (amestec patentat).

Organismul uman este intr-o lupta permanenta cu radicalii liberi, molecule instabile, cu un numar impar de electroni.

Pentru a deveni molecule stabile sunt in cautare permanenta de electroni pentru refacerea stabilitatii, acaparand electronii din jur intrand in reactie cu componente celulare cum ar fi ADN-ul sau peretele celular.

Natura pentru Sanatate recomanda:
Pachet CaliVita Raceala si Gripa | Grija pentru Sanatate

Rolul antoxidantilor in organism

Corpul nostru are capacitatea de a se apara de radicalii liberi cu ajutorul antioxidantilor pe care ii asimileaza din alimentatie.

  • Un antioxidant este o molecula sau un singur atom cu un electron suplimentar.
  • Antioxidantii pot dezactiva radicalii liberi, oferindu-se pentru a fi oxidati sau ajutand la refacerea altor antioxidanti.

In cazul organismelor slabite din diferite motive: stress, boli sau varsta inaintata, aportul necesar de antioxidanti trebuie crescut.

Controland radicalii liberi, antioxidantii pot face diferenta dintre viata si moarte si pot determina viteza si modul in care imbatranim. ~ Dr. Lester Packer Ph. D , Miracolul antioxidant

Antioxidanti din plante cei mai cunoscuti sunt: catechine (ceaiul verde); curcuminoide; acid elagic (fructe de padure); flavonoli.

Xantonele, sunt antioxidanti foarte puternici, mult mai puternici decat Vitaminele C sau E.

Xantonele apartin familiei polifenolilor, flavonoidelor, iar in natura exista mai mult de 200 de tipuri de xantone.

  • Din cele 200 de tipuri de xanthone cunoscute, in mangostana se gasesc 50.

‪Mangostana, numita si „fructul zeilor”, contine xanthone, substante cu actiuni antiinflamatorii ce lupta impotriva diversilor agenti patogeni si neutralizeaza radicalii liberi, reduc inflamatiile, durerea si febra fiind un real ajutor pentru sistemul nostru imunitar, solicitat in mod constant.

Produsul saptamanii: Xantho Plus

Xantho Plus CaliVita mangosteen

In perioada 30.05 – 05.06, comanda 2 x Xantho Plus pe o factura si primesti 20% REDUCERE din pretul acestora!

 

Preparatul natural Xantho PLUS contine: mangostana plus un amestec special de extracte din antioxidanti puternici, si anume: ceai verde, grepfrut, seminte de struguri, rodie, merisoare si afine. 

– Ceaiul verde contribuie la protectia celulelor impotriva radicalilor liberi, la mentinerea sanatatii si are efect pozitiv asupra metabolismului asupra grasimilor.

– Grepfrutul amelioreaza circulatia sangvina, are efect anticolesterol, fiind benefic pentru inima.

– Samburii de struguri sprijina protectia celulelor impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi avand efect benefic si asupra peretilor celulari.

– Rodiile contribuie la protectia celulelor impotriva radicalilor liberi si au un efect benefic asupra sanatatii sistemului cardiovascular si sanatatii arteriale.

– Afinele ajuta la mentinerea sanatatii capilarelor si a elasticitatii venelor, lupta impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi, contribuie la mentinerea sanatatii ochilor si la buna functionare a mucoasei stomacului si intestinului subtire.

– Merisoarele impiedica dezvoltarea bolilor cronice (cu precadere a celor cardiovasculare) si previn infectiile, cu bacterii cum ar fi: E.coli, Helicobacter pylori (responsabila pentru ulcerul gastric), Streptococcus mutans (principala responsabila pentru cariile dentare).

[ct_button url=”http://superalimente.vitaminarzenal.com/products/xantho-plus” color=”#FFFFFF” background=”#FB9C10″ gradient=”” description=”concentrat de antioxidanti si energie solara” size=”medium” position=”center” icon=”sun-o” target=”” rel=””]Xantho Plus Calivita[/ct_button]

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere

Lasă un comentariu