Sari la conținut

Profita la MAXIM de oferta 1+1 CADOU Gummy Kids

Sunt atat de bune incat n-ai sa poti rezista tentatiei sa gusti si tu din ele!

Da, e posibil ca ceva gustos sa fie sanatos sau ca ceva sanatos sa fie si delicios.

Produsul nostru cu multivitamine special conceput pentru copii, Gummy Kids, este cu adevarat delicios si usor de mestecat, fiind facut din gelatina. Tabletele au forma de dinozauri.

Spre sanatate, prin joc!

– In zilele noastre, continutul de nutrienti al solului este mult scazut faţă de valorile din trecut; in plus, cantitatea deja redusa de vitamine din fructe si legume scade si mai mult in timpul transportului, procesarii si fierberii, astfel incat suplimentarea cu vitamine poate fi necesara nu doar iarna, ci si vara, in anotimpul fructelor.

– Gummy Kids este un produs cu multivitamine ce contine un amestec de vitamina A, C, D, E, B6 si B12, acid folic, iod, zinc, biotina si acid pantotenic.

– Gummy Kids contine vitaminele, mineralele şi oligoelementele necesare in proportia optima, pentru a ajuta la dezvoltarea echilibrata a copiilor si la intarirea rezistentei organismului lor.

Profita la MAXIM de oferta!

Cea mai buna varianta prin care poti beneficia de oferta 1+1 CADOU Gummy Kids din luna martie 2015:

  • comanda 1 Gummy Kids si 1 Sampon cu Aloe Vera (250 ml) si primesti CADOU un al doilea flacon Gummy Kids.

– Livrarea comenzii CaliVita se face prin Posta Romana sau Curier Rapid si este GRATUITA! Click aici pentru a face cumparaturi la pret de CLUB!

Super PROMOTIE Gummy Kids CaliVita martie 2015 - profita la maxim de oferta

[ct_animation delay=”200″ animation=”slideup” id=”” class=””]Sunt atat de bune incat n-ai sa poti rezista tentatiei sa gusti si tu din ele![/ct_animation]

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere

Spune-ti parerea despre acest articol:

Adresa ta de email nu va fi publicată.