Noul Meu Eu: Programul Online Gratuit de 40 de Zile

Programul online de 40 de zile  Noul Meu Eu iti propune o cale lina catre Fericire. :)

Acest program iti ofera modalitati si metode pentru a accesa informatii valoroase despre potentialul tau neutilizat si despre modul in care Universul contribuie la transformarile care au loc in toate ariile vietii, dincolo de tot ce stiai tu despre cariera ta, dragoste, bani, sanatate.

De vorba cu soarele, dis de dimineata si cu chef de viata, lansam un nou program magic de Transformare si Evolutie Personala. ~ Ruxandra Mindroceanu

Coordonatorul si realizatorul acestui program este Ruxandra Mindroceanu, mastermind coach. Acest program este pentru tine daca iti doresti Solutii Alternative pentru Problemele din Viata ta. Programul se numeste “Noul Meu Eu” .

Programul Online Gratuit de 40 de Zile * Noul Meu EuDe ce un program de 40 de zile?

Energia urmeaza atentia, care urmeaza gandirea. Energia influenteaza metabolismul, functionarea celulara si sistemul imunitar si endocrin, fapt care conduce la acumularea de grasimi sau eliminarea lor (dupa caz).

40 de zile este termenul minim pentru ca un “soft” mental (a.k.a. tipar de gandire negativ) sa poata fi sters si trecut in Recycle Bin din sistemul de gandire.

40 de zile nu par a fi prea multe. Dupa ce se ajunge la linia de finish, mintea constienta va avea posibilitatea sa aleaga fie sa stopeze, fie sa continue practica acestor  lectii zilnice pozitive, pe care Drumul de 40 de Zile il propune.

Insa conexiunile neuronale sunt deja create si exista sanse reale ca vei continua cu noile obiceiuri sanatoase de gandire si de comportament.

Inscrie-te in Programul Online Gratuit Noul Meu Eu !

Inscrie-te in Programul Online Gratuit de 40 de Zile * Noul Meu EuPentru mai multe amanunte despre acest programul Noul meu EU, intreaba-i pe Ruxandra si pe Ciprian.  :)

Esti aici pentru ca de ceva timp STII si SIMTI undeva inauntrul tau ca exista o PUTERE INVIZIBILA care face ca toate lucrurile sa existe si stii ca acolo se afla toate raspunsurile tale. ~ Ruxandra Mindroceanu

Autor

Bună, sunt Cristina Carmen RUSU, fondator și autor al portalului web Natura pentru Sănătate. Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligente și sănătoase pentru viața lor și a celor pe care îi iubesc.

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut