Promotii si cadouri sarbatori iarna

Programul CaliVita Romania in perioada sarbatorilor de iarna

Sarbatorile de iarna se apropie! Uite programul CaliVita Romania in urmatoarea perioada …  :)

Sarbatorile de iarna bat la usa si, in aceasta perioada, multi dintre noi suntem in vacanta sau avem program de lucru special.

CaliVita Romania a publicat pe pagina facebook Programul de lucru in perioada sarbatorilor de iarna 2018 – 2019.

Comenzile de produse CaliVita se pot trimite oricand, cu placere … pentru ca magazinul online lucreaza non-stop. Livrarea coletelor se va face functie atat de programul de lucru CaliVita Romania, dar si al firmelor de curierat care vi le vor aduce la adresa dorita.

Programul CaliVita in centrele CaliVita din tara:

Programul CaliVita Romania in perioada sarbatorilor de iarna
Programul CaliVita Romania in perioada sarbatorilor de iarna

Centrele locale CaliVita: Braila, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Ploiesti, Timisoara. Click aici pentru mai multe informatii.

Magazin online pentru comenzi produse Calivita

Foloseste codul 0407719585 pentru a cumpara produse CaliVita la preturi promotionale si reducere de 25% din pretul intreg. Pentru a beneficia de toate avantajele oferite membrilor si consultanta medicala gratuita, inscrie-te gratuit pe site-ul oficial Calivita Romania urmand pasii de la acest link de recomandare.

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere

Autor

Bună, sunt Cristina Carmen RUSU, fondator și autor al portalului web Natura pentru Sănătate. Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligente și sănătoase pentru viața lor și a celor pe care îi iubesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut