Magazine Calivita Romania: locatii, adrese si program de lucru

Magazine Calivita Romania: locatii, adrese si program de lucru

Aici gasesti lista actualizata cu Magazine CaliVita din Romania de unde poti cumpara produse bio si suplimente alimentare CaliVita. Plata o poti face cash sau cu cardul bancar, iar daca ai CardAvantaj, ai posibilitatea de a alege plata in rate lunare, fara dobanda.

In situatia in care nu ai posibilitatea sa cumperi produse naturiste si suplimente nutritive naturale direct din Magazinele Calivita, la finalul articolului gasesti o lista cu magazine online Calivita.

Magazine Calivita Romania - adresa, orar de functionare
Anul 1996 reprezintă anul în care California Fitness România S.R.L. este înregistrată la Registrul Comerţului Timiş. Domeniul de activitate al firmei îl constituia importul şi comercializarea suplimentelor alimentare, produse foarte puţin cunoscute pe piaţa românească. Totuşi, firma căpătase deja o notorietate deosebită în zona de vest a ţării, astfel încât în mai puţin de două luni de activitate sunt înregistrate în România peste 3.500 de înscrieri în reţeaua de distribuitori.

Adresa si localizarea pe harta, orarul de functionare, nr. de telefon pentru toate cele noua magazine CaliVita din Romania. Pentru cumparaturi preferentiale la pret de CLUB (discount de 25%, promotii si consultanta medicala gratuita) in centrele CaliVita International si pe site-ul oficial CaliVita International Romania ai nevoie de un CARD membru CaliVita Romania.

Centru Calivita BRAILA
Centru Calivita BUCURESTI
Centru Calivita CONSTANTA
Centru Calivita IASI
Magazin online Comenzi Calivita Romania
Centru Calivita BRASOV
Centru Calivita CLUJ NAPOCA
Centru Calivita CRAIOVA
Centru CaliVita TIMISOARA
Magazin online Calivita Natura Sanatate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *