Programul CaliVita Romania in perioada sarbatorilor de iarna

Publicat de Cristina Carmen Dascălu pe

Sarbatorile de iarna se apropie! Uite programul CaliVita Romania in urmatoarea perioada …  🙂

Sarbatorile de iarna bat la usa si, in aceasta perioada, multi dintre noi suntem in vacanta sau avem program de lucru special.

CaliVita Romania a publicat pe pagina facebook Programul de lucru in perioada sarbatorilor de iarna 2015 – 2016.

- Programul CaliVita Romania in perioada sarbatorilor de iarna

Comenzile de produse se pot face online, oricand, cu placere … pentru ca magazinul online lucreaza non-stop.

Tine cont ca livrarea coletelor se va face functie atat de programul de lucru CaliVita Romania, dar si al firmelor de curierat care se ocupa de livrarea acestora.

Programul CaliVita in centrele CaliVita din tara:

Centrele locale CaliVita (click aici pentru a vedea locatiile): Braila, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Ploiesti, Timisoara.

Foloseste codul 0407719585 pentru a cumpara produse CaliVita la preturi promotionale si pentru a beneficia de promotii.

http://comenzicalivita.mycali.biz/romania

- Programul CaliVita Romania in perioada sarbatorilor de iarna

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere


Cristina Carmen Dascălu

Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligențe și sănătoase pentru viață lor și a celor pe care îi iubesc. Eu și un grup de specialiști ne-am ales misiunea de a vă ajută să vă simțiți mai sănătosi și să trăiți mai mult și mai bine, fără o dietă restrictivă sau schimbări dramatice în stilul de viață. Bun venit în comunitatea Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright© 2014 - 2018 Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere | Acest site este deținut, administrat și menținut de Success Networking SRL-D, distribuitor independent al produselor CaliVita© Internațional. Distribuitorul independent menționat mai înainte este singurul responsabil de conținutul acestui site, iar Rețeaua CaliVita© International și entitățile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Informațiile din articolele și comunicările noastre NU sunt destinate înlocuirii unei relații personale cu un medic specialist calificat și nu sunt destinate consultării medicale. | Termeni de utilizare a site-lui | Info Contact