Te afli pe pagina: Acasă » BLOG Natura pentru Sanatate » Tumori si bolile tumorale * Protectie antitumorala naturala [5]

Tumori si bolile tumorale * Protectie antitumorala naturala [5]

Se stie ca in organismul uman se formeaza si celule alterate, care, in cazul in care ar prolifera haotic, ar duce la aparitia formatiunilor tumorale. Culevit previne multiplicarea anormala a celulelor si poate ajuta, in mod natural, in lupta cu boala canceroasa. Tratament naturist complementar pentru tratarea bolilor grave, a tumorilor si cancerului. Afla mai multe despre cum actioneaza protectia antitumorala naturala din produsul Culevit de la CaliVita.

Culevit sprijina sistemul de aparare anticancer

Organismul nostru produce regulat celule canceroase impotriva caruia ne aparam cu un „sistem de aparare” special. Culevit este un amestec de vitamine, aminoacizi si alte elemente de baza din compozitia celulelor, toate avand o importanta speciala pentru regenerarea si fortificarea organismului in cazuri de boli grave, sanatate slabita, pierdere in greutate si o stare generala proasta.

Culevit poate ajuta la prevenirea si tratarea multiplicarii anormale a celulelor si poate sprijini sistemul de aparare anticancer al organismului. Administrarea lui in cazul terapiilor naturiste complementare se face cu acordul medicului dvs. De asemenea, se poate administra in perioada de convalescenta ce urmeaza dupa o interventie chirurgicala, rani si boli grave.

Celulele sanatoase utilizeaza din moleculele de nutrienti cantitatea care le acopera necesitatile. In schimb, celulele canceroase stocheaza intreaga cantitate de nutrienti care le sta la dispozitie. Organismul – recunoscandu-le – declanseaza mecanismul de auto-anihilare a acestora, prin eliberarea permanenta in sange a moleculelor de nutrienti. Dupa „inghitirea” acestor molecule de catre celulele bolnave, se declanseaza mecanismul de autodistrugere a celulelor, numit apoptoza.

dr. Kulcsár Gyula - Tumori si bolile tumorale

dr. Kulcsár Gyula

Autodistrugerea celulelor canceroase presupune continua alimentare a organismului cu cele 16 tipuri de molecule de nutrienti. Conform teoriei dr. Kulcsár Gyula, descoperitorul Culevit-ului, la acest sistem de aparare participa 16 molecule diferite de nutrienti.

In cazul in care aceste 16 tipuri de molecule patrund in cantitati suficient de mari in celulele canceroase, se activeaza procesul de autodistrugere programata a acestor celule.

Acest proces se mai numeste apoptoza.*

Apoptoza (din limba greaca: αποπτωσις, apo = departe si ptosis = cadere, termen referitor la „caderea frunzelor” toamna) este o forma a mortii celulare programate, proces prin care celulele declanseaza propria lor auto-distrugere ca raspuns la un anumit semnal.

Apoptoza este o moarte celulara fiziologica, programata genetic, necesara pentru supravietuirea organismelor pluricelulare, in echlibru constant cu proliferarea celulara. Culevit se recomanda in special persoanelor la care mecanismul de aparare pasiva nu functioneaza in mod optim.

[ct_message type=”error” ]Precautii si recomandari:in cazul in care sunteti alergic la vreunul din ingredientele active sau aditivi, nu folositi acest produs![/ct_message]

– Contine fenilalanina si de aceea nu poate fi administrat pacientilor care sufera de fenilcetonurie.

– Nu este recomandat pacientilor care necesita dializa renala sau prezinta o functionare defectuoasa a ficatului.

– Daca suferiti de tumori canceroase secretoare de serotonina, nu folositi acest produs.

Administrarea tabletelor Culevit se va face pe baza evaluarii medicale individuale efectuata de catre medicul dvs. curant.

[ct_message type=”error” ]Atentie:Culevit nu se administreaza in combinatie cu Shark Aid (cartilaj de rechin), deoarece aceste produse actioneaza in mod diferit si isi anuleaza reciproc efectele antitumorale.[/ct_message]

In cazul in care consumati Shark Aid (cartilaj de rechin) mecanismul de distrugere al celulelor canceroase se face prin blocarea alimentarii acestora cu nutrienti, si acest astfel fel cresterea si multiplicarea celulor canceroase. In cazul Culevit-ului, mecanismul este diferit si consta in autodistrugerea celulelor canceroase prin alimentarea lor cu cele 16 tipuri de molecule de nutrienti.

[ct_message type=”warning” ]Daca ai fost diagnosticat cu cancer sau o boala tumorala, nu ar trebui sa urmezi o strategie nutritionala de durata din initiativa proprie. Cancerul este o boala complexa ce necesita un tratament medical profesionist. Recomandarile de pe acest site au numai rol educativ si informativ si nu trebuie considerate sfaturi medicale.[/ct_message]

A venit timpul sa profitam de ultimele descoperiri de ultima ora referitoare la superalimente, extrem de bogate in nutrienti si energie vitala!

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere