Tumori si bolile tumorale * Protectie antitumorala naturala

Articolul face parte din Colectia Boli Tumorale [7 articole]

Se stie ca in organismul uman se formeaza si celule alterate, care, in cazul in care ar prolifera haotic, ar duce la aparitia formatiunilor tumorale. Produsul Cell XC de la Calivita este folosit in schemele de tratament naturist complementar pentru tratarea bolilor grave, a tumorilor si cancerului. Previne multiplicarea anormala a celulelor si ajuta organismul in lupta cu boala canceroasa. Afla mai multe despre cum actioneaza protectia antitumorala naturala din produsul CELL XC (fostul Culevit) de la CaliVita.

Culevit sprijina sistemul de aparare anticancer

Organismul nostru produce regulat celule canceroase impotriva caruia ne aparam cu un „sistem de aparare” special. Culevit este un amestec de vitamine, aminoacizi si alte elemente de baza din compozitia celulelor, toate avand o importanta speciala pentru regenerarea si fortificarea organismului in cazuri de boli grave, sanatate slabita, pierdere in greutate si o stare generala proasta.

Culevit poate ajuta la prevenirea si tratarea multiplicarii anormale a celulelor si poate sprijini sistemul de aparare anticancer al organismului. Administrarea lui in cazul terapiilor naturiste complementare se face cu acordul medicului dvs. De asemenea, se poate administra in perioada de convalescenta ce urmeaza dupa o interventie chirurgicala, rani si boli grave.

Natura pentru Sanatate recomanda:
Pachet CaliVita Raceala si Gripa | Grija pentru Sanatate

Celulele sanatoase utilizeaza din moleculele de nutrienti cantitatea care le acopera necesitatile. In schimb, celulele canceroase stocheaza intreaga cantitate de nutrienti care le sta la dispozitie. Organismul – recunoscandu-le – declanseaza mecanismul de auto-anihilare a acestora, prin eliberarea permanenta in sange a moleculelor de nutrienti. Dupa „inghitirea” acestor molecule de catre celulele bolnave, se declanseaza mecanismul de autodistrugere a celulelor, numit apoptoza.

dr. Kulcsár Gyula - Tumori si bolile tumorale
dr. Kulcsár Gyula

Autodistrugerea celulelor canceroase presupune continua alimentare a organismului cu cele 16 tipuri de molecule de nutrienti. Conform teoriei dr. Kulcsár Gyula, descoperitorul Culevit-ului, la acest sistem de aparare participa 16 molecule diferite de nutrienti.

In cazul in care aceste 16 tipuri de molecule patrund in cantitati suficient de mari in celulele canceroase, se activeaza procesul de autodistrugere programata a acestor celule.

Acest proces se mai numeste apoptoza.*

Apoptoza (din limba greaca: αποπτωσις, apo = departe si ptosis = cadere, termen referitor la „caderea frunzelor” toamna) este o forma a mortii celulare programate, proces prin care celulele declanseaza propria lor auto-distrugere ca raspuns la un anumit semnal.

Apoptoza este o moarte celulara fiziologica, programata genetic, necesara pentru supravietuirea organismelor pluricelulare, in echlibru constant cu proliferarea celulara. Culevit se recomanda in special persoanelor la care mecanismul de aparare pasiva nu functioneaza in mod optim.

Precautii si recomandari:in cazul in care sunteti alergic la vreunul din ingredientele active sau aditivi, nu folositi acest produs!

– Contine fenilalanina si de aceea nu poate fi administrat pacientilor care sufera de fenilcetonurie.

– Nu este recomandat pacientilor care necesita dializa renala sau prezinta o functionare defectuoasa a ficatului.

– Daca suferiti de tumori canceroase secretoare de serotonina, nu folositi acest produs.

Administrarea tabletelor Culevit se va face pe baza evaluarii medicale individuale efectuata de catre medicul dvs. curant.

In cazul in care consumati Shark Aid (cartilaj de rechin) mecanismul de distrugere al celulelor canceroase se face prin blocarea alimentarii acestora cu nutrienti, si acest astfel fel cresterea si multiplicarea celulor canceroase. In cazul Culevit-ului, mecanismul este diferit si consta in autodistrugerea celulelor canceroase prin alimentarea lor cu cele 16 tipuri de molecule de nutrienti.

ACTUALIZARE:

Progresul stă în inovaţie, motiv pentru care compania Calivita caută constant noi metode prin care să isi îmbunătăţeasca produsele. Dorim să vă oferim produse #premium, cu ingrediente naturale în formule puternice şi eficiente.

Produsul de top Culevit devine Cell XC

Cell XC conţine aceeaşi compoziţie complexă, cu ingrediente atent selecţionate, care şi-au dovedit eficacitatea. Acestea reuşesc să ducă mai departe renumele produsului Culevit sub noua lui denumire

Cell XC CaliVita pentru regenerarea şi fortificarea organismului în cazuri de boli cronice,
Cell XC CaliVita pentru regenerarea şi fortificarea organismului în cazuri de boli cronice,

Capsulele Cell XC conţin un amestec natural de extract de orez, care se descompune mai rapid în organism. De asemenea, ingrediente active sunt stabilizate cu ajutorul unei cantități cât mai mici de substanțe sintetice, folosind în schimb materii naturale și adăugând o picătură de inovație.

Cu alte cuvinte, produsul şi-a păstrat compoziţia puternică şi curată, ingredientele atent selecţionate, iar, în plus,  tabletele clasice s-au transformat în capsule cu înveliş vegetal. 

Cell XC poate ajuta la prevenirea şi tratarea multiplicării anormale a celulelor, fiind un adjuvant în diverse terapii, sprijinind astfel întărirea organismului şi îmbunătăţind calitatea vieţii. Descoperă Cell XC, un produs pentru regenerare celulară si stare de bine.

 Daca ai fost diagnosticat/a cu cancer sau o boala tumorala, nu ar trebui sa urmezi o strategie nutritionala de durata din initiativa proprie. Cancerul este o boala complexa ce necesita un tratament medical profesionist. Recomandarile de pe acest site au numai rol educativ si informativ si nu trebuie considerate sfaturi medicale. 

A venit timpul sa profitam de ultimele descoperiri de ultima ora referitoare la superalimente, extrem de bogate in nutrienti si energie vitala!

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere

Lasă un comentariu