Puterea de vindecare a inimii blande si iubitoare

Stim ca exista o permanenta conversatie inima-creier, iar calitatea acesteia este esentiala si a primit denumirea de „coerenta”.

Creierul si inima sunt prieteni foarte buni atunci cand isi vorbesc unul altuia pe frecventa vietii si a iubirii neconditionate!

Campul inimii are cea mai puternica energie vindecatoare din Univers, iar daca intelegem acest lucru stim si cum sa ne vindecam.

Natura pentru Sanatate recomanda:
Pachet CaliVita Raceala si Gripa | Grija pentru Sanatate

Puterea de vindecare a inimii blande si iubitoare

Puterea de vindecare a inimii blande si iubitoare

Fiecare dintre noi poate sa inteleaga puterea de vindecare a inimii blande si iubitoare, precum si puterea trairilor negative de a ne imbolnavi.
In mod practic, putem intelege in fiecare moment al existentei daca ne aflam in inima sau am iesit din ea. 
De cate ori simtim si gandim negativ, ne infuriem, ne suparam, uram, dezapreciem sau judecam in mod agresiv (noi putem observa realitatea imediata, fara a o judeca) este semn ca ne indepartam de inima.
Orice am gandi, am simti, am trai ca stare negativa ne semnaleaza ca am intrat in domeniul Egoului sau al „judecatii lumii”.
Mintea omeneasca este conditionata de realitatea prezenta sau trecuta, de frica de viitor, de frica de pierdere sau de durere, asa incat ea va genera intotdeauna emotii negative cand va fi in fata unui eveniment de viata neplacut.
Simplul fapt de a auto-observa aceasta negativitate si a alege spontan sa ne intoarcem la adevarul inimii noastre, o rugaciune repetata, o amintire frumoasa, apelul la ganduri bune, de speranta, de bucurie, de bine pentru tot ce ne inconjoara ne ridica vibrational incetul cu incetul pina acolo unde vom simti ca suntem din nou in armonie cu inima noastra.
Daca vom gandi binele cel mai inalt al tuturor vom creea starea de „coerenta intre inima si minte”, de armonie intre inima si minte, ceea ce ne va aduce o surpriza coplesitoare.
  • – Mai intai, se vor vindeca multe dintre afectiunile pe care le avem in corpul fizic.
  • – Dar, mai presus de orice, ne vom simti vindecati sufleteste.
  • – Nu vom mai face eforturi pentru a gandi pozitiv, pentru a aprecia, pentru a darui, pentru a ne simti iubitori sau generosi.
  • – Aceste trairi se vor ivi spontan in noi si ne vor mangaia, orice ni s-ar intampla.

Coerenta inimii reprezinta starea de sincronizare dintre campul electromagnetic al creierului si campul mult mai puternic al inimii.

„Lumea in care traim nu este nici mai mult nici mai putin decat reflectia propriilor noastre stari de spirit din inima noastra.

Iar daca alegem sa traim intr-o noua lume, dintr-o perspectiva interioara, decat sa persistam in cea externa, putem alege in interiorul nostru sa simtim si sa constientizam acele trairi, pe care stiinta le considera azi raspunzatoare de schimbarile din lumea exterioara, emotii pornite din inima, ganduri, dorinte, credinta ca suntem deja vindecati, ca ceea ce dorim deja s-a implinit, multumirea si aprecierea pentru timpul pe care il petrecem in aceasta lume.” ~ Gregg Braden, Matricea Divina

 

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere

Natura pentru Sanatate recomanda:
Despre autor

Cristina Carmen Rusu

Bună! Sunt Cristina Carmen RUSU, creator de continut la Natura pentru Sănătate. Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligente și sănătoase pentru viața lor și a celor pe care îi iubesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *