Puterea de vindecare a inimii blande si iubitoare

Publicat de Cristina Carmen Dascălu pe

Stim ca exista o permanenta conversatie inima-creier, iar calitatea acesteia este esentiala si a primit denumirea de „coerenta”.

Creierul si inima sunt prieteni foarte buni atunci cand isi vorbesc unul altuia pe frecventa vietii si a iubirii neconditionate!

Campul inimii are cea mai puternica energie vindecatoare din Univers, iar daca intelegem acest lucru stim si cum sa ne vindecam.

Puterea de vindecare a inimii blande si iubitoare

- Puterea de vindecare a inimii blande si iubitoare

Fiecare dintre noi poate sa inteleaga puterea de vindecare a inimii blande si iubitoare, precum si puterea trairilor negative de a ne imbolnavi.
In mod practic, putem intelege in fiecare moment al existentei daca ne aflam in inima sau am iesit din ea. 
De cate ori simtim si gandim negativ, ne infuriem, ne suparam, uram, dezapreciem sau judecam in mod agresiv (noi putem observa realitatea imediata, fara a o judeca) este semn ca ne indepartam de inima.
Orice am gandi, am simti, am trai ca stare negativa ne semnaleaza ca am intrat in domeniul Egoului sau al „judecatii lumii”.
Mintea omeneasca este conditionata de realitatea prezenta sau trecuta, de frica de viitor, de frica de pierdere sau de durere, asa incat ea va genera intotdeauna emotii negative cand va fi in fata unui eveniment de viata neplacut.
Simplul fapt de a auto-observa aceasta negativitate si a alege spontan sa ne intoarcem la adevarul inimii noastre, o rugaciune repetata, o amintire frumoasa, apelul la ganduri bune, de speranta, de bucurie, de bine pentru tot ce ne inconjoara ne ridica vibrational incetul cu incetul pina acolo unde vom simti ca suntem din nou in armonie cu inima noastra.
Daca vom gandi binele cel mai inalt al tuturor vom creea starea de „coerenta intre inima si minte”, de armonie intre inima si minte, ceea ce ne va aduce o surpriza coplesitoare.
  • – Mai intai, se vor vindeca multe dintre afectiunile pe care le avem in corpul fizic.
  • – Dar, mai presus de orice, ne vom simti vindecati sufleteste.
  • – Nu vom mai face eforturi pentru a gandi pozitiv, pentru a aprecia, pentru a darui, pentru a ne simti iubitori sau generosi.
  • – Aceste trairi se vor ivi spontan in noi si ne vor mangaia, orice ni s-ar intampla.

Coerenta inimii reprezinta starea de sincronizare dintre campul electromagnetic al creierului si campul mult mai puternic al inimii.

„Lumea in care traim nu este nici mai mult nici mai putin decat reflectia propriilor noastre stari de spirit din inima noastra.

Iar daca alegem sa traim intr-o noua lume, dintr-o perspectiva interioara, decat sa persistam in cea externa, putem alege in interiorul nostru sa simtim si sa constientizam acele trairi, pe care stiinta le considera azi raspunzatoare de schimbarile din lumea exterioara, emotii pornite din inima, ganduri, dorinte, credinta ca suntem deja vindecati, ca ceea ce dorim deja s-a implinit, multumirea si aprecierea pentru timpul pe care il petrecem in aceasta lume.” ~ Gregg Braden, Matricea Divina

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Puterea de vindecare a inimii blande si iubitoare

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere


Cristina Carmen Dascălu

Bună, sunt Cristina Carmen Dascălu, fondator și autor al portalului web Natura pentru Sănătate. Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligente și sănătoase pentru viața lor și a celor pe care îi iubesc. MOTTO-ul nostru este: “Fii informat. Alege un stil de viata de calitate pentru tine si familia Ta!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright© 2014 - 2018 Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere | Acest site este deținut, administrat și menținut de Success Networking SRL-D, distribuitor independent al produselor CaliVita© Internațional. Distribuitorul independent menționat mai înainte este singurul responsabil de conținutul acestui site, iar Rețeaua CaliVita© International și entitățile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Informațiile din articolele și comunicările noastre NU sunt destinate înlocuirii unei relații personale cu un medic specialist calificat și nu sunt destinate consultării medicale. | Termeni de utilizare a site-lui | Info Contact