Vitamine CaliVita care te ajuta sa previi raceala si gripa

Raceala, gripa? Te ajutam noi sa le previi! Indiferent de sezon, adauga in arsenalul tau vitamine CaliVita si acestea te vor ajuta sa faci fata cu brio provocarilor. Fara stres, fara riscuri si fara expunerea la efectele secundare neplacute ale medicamentelor. O vorba populara spune:

„Daca iei medicamente, scapi de raceala in 7 zile, daca nu le iei, te vindeci intr-o saptamana”.

Daca intelegi si stii care este diferenta intre raceala si gripa, probabil ca vei fi de acord cu aceste cuvinte. Recunosti simptomele?

[ct_definition title=”Simptome raceala:” ] febra scazuta sau inexistenta, dureri de cap ocazionale, nas infundat sau secretii nazale, stranut, tuse moderata, deranjanta, dureri moderate, oboseala moderata, dureri in gat, nivel normal de energie. [/ct_definition] [ct_definition title=”Simptome gripa:” ] febra ridicata, dureri constante de cap, lipsa secretiilor nazale, stranut ocazional, tuse care poate deveni severa, dureri severe, oboseala care dureaza cateva saptamani, dureri ocazionale in gat, extenuare extrema. [/ct_definition]
Vitamine CaliVita care te ajuta sa previi raceala si gripa: C 300 Plus
O tableta de vitamine C 300 Plus CaliVita furnizeaza tot atata vitamina C cat 3 kg de kiwi sau banane !

Ce trebuie sa faci daca raceala si gripa iti dau tarcoale?

Cel mai bine este sa te odihnesti, sa stai la caldura si in pat, daca este posibil. Medicamentele impotriva febrei sunt de evitat, intrucat stopeaza procesul febril, indispensabil pentru lupta impotriva infectiei.

Natura pentru Sanatate recomanda:
Pachet CaliVita Raceala si Gripa | Grija pentru Sanatate

Exceptand foarte rarele cazuri in care sunt necesare, antibioticele nu au, din pacate, efect asupra virusurilor; in schimb, au un efect negativ asupra organismului tau. Stiai ca raceala obisnuita nu se trateaza cu medicamente?

Raceala si gripa nu tin cont de anotimp. Ea poate veni nu doar iarna, ci si primavara, vara, toamna …

Natura se pregateste de odihna toamna, dar noi trebuie sa ne reluam activitatea cat mai in forta. Probabil ca multi dintre noi nici nu am observat, dar, datorita volumului de lucru tot mai mare suntem victimele efectelor negative ale stresului.

Se stie ca in conditii de stres, organismul nostru consuma mai mult din rezervele de vitamine si minerale. Este foarte important sa nu uitam de sanatatea noastra nici in acest anotimp.Daca ne pregatim organismul corect pentru perioada rece, atunci vremea mohorata nu ne va afecta dispozitia si vitalitatea.

Nu trebuie sa consideram toamna doar anotimpul gripei, ci sa o vedem, mai degraba, ca pe o perioada de trecere in care sa punem accent sporit pe prevenirea bolilor.

Chiar daca te hranesti sanatos si complet, sunt situatii in care este bine sa completezi dieta cu suplimente nutritive de calitate. Inceputul toamnei este perioada cea mai favorabila pentru revitalizarea organismului, printr-o cura de vitamine.

Aportul de elemente esentiale regleaza metabolismul, intareste sistemul imunitar si pregateste organismul pentru a face fata lunilor reci. In starile febrile ale organismului creste necesarul de vitamina C al organismului.

[ct_button url=”https://naturapentrusanatate.com/recomanda/produse-calivita/” color=”#FFFFFF” background=”#FF9900″ gradient=”” description=”click aici pentru a-ti lua doza de Vitamine CaliVita” size=”normal” position=”center” icon=”smile-o” target=”_blank” rel=””]C Plus, C300, C500, C1000 Plus, Liquid C+ si Lion Kids C. [/ct_button]

Stiai ca … Albert Szent-Györgyi, cercetatorul maghiar care a primit Premiul Nobel pentru izolarea vitaminei C si determinarea rolului acesteia, a consumat 1.000 mg de vitamina C zilnic pana la sfarsitul vietii, la varsta de 93 de ani, si ori de cate ori se imbolnavea crestea doza zilnica la 8.000 mg?

[ct_message type=”info” ]Descopera cele mai bune vitamine CaliVita care te ajuta sa previi raceala si gripa, indiferent de sezon.[/ct_message] [ct_column_fourth style=”fit”] [ct_button url=”http://comenzicalivita.mycali.biz/products/c-plus” color=”#FFFFFF” background=”#FF9900″ description=”100 tablete” size=”normal” position=”left” ]C Plus:[/ct_button] O tableta contine 75 mg vitamina C, 100 mg pulbere de macese macinate, 100 mg pulbere de bioflavonoide din citrice.

[/ct_column_fourth][ct_column_fourth style=”fit”] [ct_button url=”https://naturapentrusanatate.com/recomanda/vitamina-c-300-plus/” color=”#FFFFFF” background=”#FF9900″ description=”120 tablete” size=”normal” position=”left” ]C 300 Plus:[/ct_button] O tableta contine 300 mg vitamina C, 100 mg pulbere de macese macinate, 30 mg complex de bioflavonoide din citrice. Cu eliberare treptata.

[/ct_column_fourth][ct_column_fourth style=”fit”] [ct_button url=”https://naturapentrusanatate.com/recomanda/vitamina-c-500-calivita/” color=”#FFFFFF” background=”#FF9900″ description=”100 tablete” size=”normal” position=”left” ]C 500:[/ct_button] O tableta contine 500 mg vitamina C. Cu eliberare treptata, ca sa te bucuri si sa te simti bine intreaga zi.
[/ct_column_fourth][ct_column_fourth_last style=”fit”] [ct_button url=”https://naturapentrusanatate.com/recomanda/vitamina-c-1000-plus/” color=”#FFFFFF” background=”#FF9900″ description=”120 tablete” size=”normal” position=”left” ]C 1000 PLus:[/ct_button] O tableta contine 1000 mg vitamina C, 125 mg pulbere de macese organice. Cu eliberare treptata.
[/ct_column_fourth_last] [ct_spacer height=”25″]

Stiai ca … o tableta de vitamina C 500 furnizeaza tot atata vitamina C cat 1 kg de portocale sau 10 kg de mere!

[ct_button url=”https://naturapentrusanatate.com/recomanda/vitamina-c-lichida-calivita/” color=”#FFFFFF” background=”#FF9900″ description=”240 ml” size=”normal” position=”left” ]Liquid C:[/ct_button]O lingurita (2,5 ml) contine 166,70 mg vitamina C,166,70 mg pulbere de macese macinate, 166,70& mg pulbere de bioflavonoide din citrice, 5,50 mg rutina, 5,50 mg hesperedina, 2,80 mg acerola. Liquid C contine vitamina C, bioflavonoide si extract de macese, este indulcit cu sirop organic de agave, fara coloranti artificiali sau adaos de zahar.

[ct_button url=”https://naturapentrusanatate.com/recomanda/vitamina-c-copii-calivita/” color=”#FFFFFF” background=”#FF9900″ description=”90 tablete masticabile” size=”normal” position=”left” ]Lion Kids C:[/ct_button]O tableta masticabila contine 75 mg vitamina C (acid ascorbic, macese, broccoli, pectina de mere, citrice).

De ce sa iei vitamine CaliVita ? Pentru ca:

  • iti doresti sa iti fortifici sistemul imunitar in mod natural
  • esti supus unei tensiuni mentale intense;
  • iti doresti un sprijin de incredere pentru a ajuta functionarea normala a sistemului nervos;
  • vrei sa sprijine dezvoltarea armonioasa si intarirea sistemului imunitar al copiilor;
  • vrei sa reduci starea de oboseala ca urmare a depunerii unui efort fizic intens;
  • esti sportiv sau practici un sport.
[testimonial_rotator id=”12945″] [ct_message type=”ok” ]Asigura-ti tie si familiei tale necesarul de vitamine CaliVita pentru un sezon fara stres si fara raceala![/ct_message]

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere

Lasă un comentariu