Succesul si Reusita in Viata * Inspiratie pentru Vindecare

Publicat de Cristina Carmen Dascălu pe

Daca doresti sa ai succes, trebuie sa crezi ca viata ta reprezinta un succes, nu sa te consideri o persoana, fara perspective.

Nu percep altceva decat SUCCESUL

In interiorul meu se afla deja toate ingredientele succesului, la fel cum o ghinda contine in sine tiparul stejarului urias care va creste din ea.

Imi stabilesc obiectivele realizabile, pornind de la situatia mea actuala. Ma laud si ma incurajez pentru fiecare realizare a mea.

Invat din fiecare experienta, inclusiv din greseli. Numai in acest fel pot evolua din succes in succes.

Cu fiecare zi ce trece, imi este din ce in ce mai usor sa vad lucrurile in lumina
acestei perspective pozitive.

Cand ma confrunt cu un esec, nu fug de el, ci il recunosc, considerand ca mi-a fost o lectie utila. In acest fel, nu ii acord puterea mea personala prin temerile si lamentarile mele.

Nu exista decat o singura Putere in acest Univers, iar succesul ei este desavarsit in tot ceea ce face.

Aceasta este Puterea care m-a creat dupa chipul si asemanarea ei. De aceea, si eu pot avea un succes desavarsit in tot ceea ce fac.

Sursa de Inspiratie: Louise L. Hay, Meditatii pentru a-ti vindeca viata


Cristina Carmen Dascălu

Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligențe și sănătoase pentru viață lor și a celor pe care îi iubesc. Eu și un grup de specialiști ne-am ales misiunea de a vă ajută să vă simțiți mai sănătosi și să trăiți mai mult și mai bine, fără o dietă restrictivă sau schimbări dramatice în stilul de viață. Bun venit în comunitatea Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright© 2014 - 2018 Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere | Acest site este deținut, administrat și menținut de Success Networking SRL-D, distribuitor independent al produselor CaliVita© Internațional. Distribuitorul independent menționat mai înainte este singurul responsabil de conținutul acestui site, iar Rețeaua CaliVita© International și entitățile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Informațiile din articolele și comunicările noastre NU sunt destinate înlocuirii unei relații personale cu un medic specialist calificat și nu sunt destinate consultării medicale. | Termeni de utilizare a site-lui | Info Contact