Rugaciune puternic vindecatoare sanatate 1024x512 1

Rugaciune puternic vindecatoare pentru mentinerea sanatatii

Pentru a ne mentine sanatatea trebuie sa avem grija atat de trup, minte, cat si de suflet. Si chiar daca este imaterial, sufletul are nevoie de medicamente pentru a se #vindeca. Aceste medicamente sunt #rugaciunea si #spovedania.

Medicul crestin investigheaza bolnavul printr-o anamneza libera, bazata pe comuniune si dorinta de a-l salva.

Pentru ca este vesnic, sufletul trebuie abordat cu infiorarea cu care abordezi vesnicia.

Natura pentru Sanatate recomanda:
Pachet CaliVita Raceala si Gripa | Grija pentru Sanatate

Prin el poti afla date importante despre trup, despre cauzele spirituale ale bolilor, despre puterea asumarii suferintei, despre legatura posibila intre patologia medicala si spirituala.

~ Prof. Univ. Dr. Pavel Chirila, medic si profesor universitar la Facultatea de Teologie din Craiova si autor al mai multor carti de medicina crestina.

Rugaciune puternic vindecatoare

Rugaciune puternic vindecatoare pentru mentinerea sanatatii

Eu, [… spuneti-va numele …] sunt o fiinta de Lumina!

Cu fiecare inspiratie aduc in corpul meu si in toate structurile mele energetice din ce in ce mai multa Lumina si din ce in ce mai multa energie pozitiva care ma vindeca, ma protejeaza si indeparteaza in totalitate de la mine, din trupul, mintea si sufletul meu orice forma de energie negativa.

Meridianele mele energetice devin din ce in ce mai luminoase si mai curate, din ce in ce mai pure, mai stralucitoare si mai incarcate pozitiv.

Sunt un canal curat si perfect prin care circula Lumina vindecatoare a Universului, sunt puritatea pe care Creatorul Suprem o doreste!

Toate structurile mele energetice lucreaza in totala rezonanta benefica, perfecta si imperturbabila, si in totala simpatie cu cele mai bune ganduri ale mele; mintea mea este curata si pura; sufletul meu este intreg si luminos.

Toate gandurile negative sunt arse acum din mintea mea si sunt inlocuite de Lumina, iar Lumina determina aparitia gandurilor pozitive, benefice si constructive.

Toate meridianele mele energetice sunt curate si luminoase, toate chakrele mele devin din ce in ce mai curate si din ce in ce mai stralucitoare astfel incat schimbul energetic cu mediul inconjurator este optim nevoilor mele de aici si acum.

Invoc deasupra mea, acum, o cascada de lumina aurie care ma scalda din cap pana in picioare si ma lasa curat si pur ca un cristal.

Aceasta cascada de lumina imi curata si imi energizeaza integral fiecare celula, fiecare tesut si fiecare organ, imi curata si imi energizeaza fiecare os si fiecare articulatie, fiecare fibra musculara si fiecare celula nervoasa si elimina in totalitate acum orice gand negativ si orice energie negativa din mine in pamant pentru a fi reciclate si transformate in Lumina.

Lumina vindecatoare a Universului este in totalitate activata in mine acum!

Invoc prezenta tuturor Ingerilor, tuturor Ghizilor Spirituali de Lumina si tuturor fiintelor Divine care ma pot ajuta sa vina acum si sa ma ghideze in toate actiunile mele, sa indeparteze de la mine tot ceea ce este rau si negativ, sa ma fereasca de toate persoanele care nu imi sunt benefice si sa imi manifeste la fiecare pas toate oportunitatile de care am nevoie pentru a trai o viata benefica, pura, curata, prospera si plina de iubire si de satisfactii pe toate planurile.

Sunt luminos, sunt fericit, sunt benefic!

Sunt energic, sunt zambitor, sunt plin de lumina si energie!

Ma simt bine, ma simt fericit, ma simt relaxat.

Din zi in zi, cu fiecare clipa, ma simt din ce in ce mai bine din toate punctele de vedere! Sunt vindecat!

Am tot ce imi trebuie ca sa fac tot ce vreau si am tot ce vreau ca sa fac tot ce trebuie! Sunt vindecat!

Ma simt bine si perfect sanatos, mult mai bine decat inainte. SUNT VINDECAT!

Este un proces de meditatie care creaza vindecare fizica, psihica si spirituala, cu rugaciune focalizata prin Creator. Exista totusi o singura cerinta absoluta pentru aceasta tehnica: sa credeti in Atoatecreatorul, in Creator, in Dumnezeu…

Vianna Stibal, Theta Healing. Inalta-te si cauta-l pe Dumnezeu. Inalta-te si lucreaza cu Dumnezeu.1Theta Healing. Inalta-te si cauta-L pe Dumnezeu. Inalta-te si lucreaza cu Dumnezeu – Vianna Stibal

Surse de informare si recomandari #RugaciunePuternicVindecatoare

  • 1
    Theta Healing. Inalta-te si cauta-L pe Dumnezeu. Inalta-te si lucreaza cu Dumnezeu – Vianna Stibal
Natura pentru Sanatate recomanda:
Despre autor

Cristina Carmen Rusu

Bună! Sunt Cristina Carmen RUSU, creator de continut la Natura pentru Sănătate. Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligente și sănătoase pentru viața lor și a celor pe care îi iubesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *