Sanatatea nu este doar absenta bolilor * VIDEO cu Oreste si Andrea Filip

Sanatatea nu este doar absenta bolilor.

Slabiciunea unui organism slabeste mintea.

Moartea este o trecere.

O discutie interesanta despre vindecare, timp, ADN, Dumnezeu, bine si rau … cu Oreste si Andrea Filip, coach, trainer Theta Healing, autoarea cartii „Regaseste-ti stralucirea”.

Despre Theta Healing si cum te ajuta aceasta tehnica in evolutia ta personala si spirituala, iti recomand sa citesti articolul: http://caligali.ro/7-motive-sa-faci-cursul-de-baza-thetahealing 

Ce este ThetaHealing?

Este o tehnica de meditatie pentru omul modern, care vrea rezultate acum, care si-a acceptat natura umana si spirituala si doreste sa le traiasca pe amandoua din plin.

Din experienta si practica mea deasemenea consider ca este cea mai simpla, rapida, eficienta, plina de iubire tehnica pentru vindecarea emotionala, fizica si spirituala.

Prin ThetaHealing accesati Energia Creatoare a Tot ce Este, patrundeti in Matricea care sta la baza Universului Manifestat, Vizualizati prin-un proces creativ ceea ce va doriti si apoi in viata cotidiana Experimentati rezultatele acestui proces, ne spune Andrea. :)

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere

Comenteaza si posteaza pe Facebook
Citeste si  Noul Meu Eu: Programul Online Gratuit de 40 de Zile

Cristina Carmen Rusu

Bună, sunt Cristina Carmen RUSU, fondator și autor al portalului web Natura pentru Sănătate. Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligente și sănătoase pentru viața lor și a celor pe care îi iubesc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *