Sari la bara de unelte

Sanatatea nu este doar absenta bolilor * VIDEO cu Oreste si Andrea Filip

Sanatatea nu este doar absenta bolilor.

Slabiciunea unui organism slabeste mintea.

Moartea este o trecere.

O discutie interesanta despre vindecare, timp, ADN, Dumnezeu, bine si rau … cu Oreste si Andrea Filip, coach, trainer Theta Healing, autoarea cartii „Regaseste-ti stralucirea”.

Despre Theta Healing si cum te ajuta aceasta tehnica in evolutia ta personala si spirituala, iti recomand sa citesti articolul: http://caligali.ro/7-motive-sa-faci-cursul-de-baza-thetahealing 

Ce este ThetaHealing?

Este o tehnica de meditatie pentru omul modern, care vrea rezultate acum, care si-a acceptat natura umana si spirituala si doreste sa le traiasca pe amandoua din plin.

Din experienta si practica mea deasemenea consider ca este cea mai simpla, rapida, eficienta, plina de iubire tehnica pentru vindecarea emotionala, fizica si spirituala.

Prin ThetaHealing accesati Energia Creatoare a Tot ce Este, patrundeti in Matricea care sta la baza Universului Manifestat, Vizualizati prin-un proces creativ ceea ce va doriti si apoi in viata cotidiana Experimentati rezultatele acestui proces, ne spune Andrea. :)

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere

Tags:
Citeste si  Sportul combate stresul si bolile, arata tot mai multe studii

©2020 Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere | Partener CaliVita International Romania

INTREABA-MA!

În acest moment nu suntem online. Dar poti sa ne trimiți un mesaj si iti vom răspunde cat mai repede posibil. Multumesc!

Se trimit datele
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?