Sanatatea si toamna este acum in atentia noastra

Sa ne protejam sanatatea si toamna, sa-i acordam atentia si prioritatea cuvenita si sa reflectam la lucrurile cele mai valoroase pentru noi.

Natura se pregateste de odihna toamna, pentru a putea reveni la viata cu forte proaspete primavara, dupa frigul iernii. Noi, oamenii, trebuie sa ne reluam activitatea, cat mai in forta, cu cat mai putine griji posibile.

Probabil ca multi dintre noi nici nu au observat, dar, datorita volumului de lucru tot mai mare, suntem victimele efectelor nocive ale stresului. Este foarte important sa nu uitam de sanatatea noastra nici in acest anotimp. Daca ne pregatim organismul corect pentru perioada rece, atunci vremea mohorata nu ne va afecta dispozitia si vitalitatea.

Natura pentru Sanatate recomanda:
Pachet CaliVita Raceala si Gripa | Grija pentru Sanatate

Nu trebuie sa consideram toamna doar anotimpul gripei, ci sa o vedem, mai degraba, ca pe o perioada de trecere, cu culori care ne incanta ochiul, care ne ofera multe ocazii de relaxare si distractie. Insa, pentru a ne putea bucura pe deplin de aceste activitati, ar trebui sa punem un accent sporit pe prevenirea bolilor.

Sa ne protejam sanatatea si toamna cu Daily Recharge

Asigura-ti necesarul zilnic de vitamine si minerale din surse de cea mai buna calitate. Mancarea si bauturile calzi trebuie consumate mai mult in aceasta perioada a anului, precum si fructele si legumele de toamna, pline de vitamine.

Necesarul de vitamine al organismului nostru este asigurat de o alimentatie echilibrata si variata, care include alimente ce contin o cantitate suficienta de vitamine si care ajuta la absorbtia acestora.

Adesea uitam cat de important este consumul de lichide chiar si in perioada rece; organismul nostru are nevoie de lichide in acelasi mod ca vara, pentru detoxifiere.

Incearca sa ai grija de sufletul tau toamna, fa ceva ce te umple de satisfactie, pentru trece cu bine de sezonul rece si mohorat. Toamna este anotimpul perfect pentru a ne bucura de caldura caminelor noastre si a ne gandi cum sa ne croim viitorul si vietile. In aceasta lume in continua miscare, trebuie sa incetinim un moment si sa reflectam la lucrurile cele mai valoroase pentru noi.

Toamna nu poate trece fara ca firma CaliVita International sa lanseze noi produse pe piata internationala.

1. Daily Recharge

Noul nostru produs, Daily Recharge, contribuie la mentinerea vitalitatii cu ajutorul a 7 agenti diferiti atent selectionati din produsele cele mai indragite de membrii nostri.

Daily Recharge CaliVita * Sa ne protejam sanatatea si toamna Cutia eleganta contine 30 de pliculete, cate unul pentru fiecare zi a lunii.

Agentii activi ai produsului sunt extrasi din produsele noastre cele mai indragite si iti ofera un mod practic si rapid de a-ti satisface necesarul zilnic de vitamine.

Pliculetele sunt practice si usor de deschis, nu ocupa mult loc si pot fi duse oriunde, asa ca o excursie de cateva zile e acum mult mai usor de efectuat.

Sub forma de 30 de pliculete, Daily Recharge iti ofera toate vitaminele principale, plus antioxidanti, acizi grasi nesaturati, fibre, probiotice, care contribuie la mentinerea sanatatii si vitalitatii de zi cu zi.

2. Familia E-protect

Noua familie E-Protect are trei membri, care ofera protectie intreita impotriva efectelor nocive ale radiatiilor electromagnetice. Pentru a oferi protectie impotriva radiatiilor emise de alte dispozitivele electronice, ai nevoie de:

  • stickerul E-Protect trebuie aplicat pe dispozitivele electronice,
  • cardul E-Protect trebuie tinut in apropierea corpului,
  • discul E-Protect trebuie amplasat pe birou, in living, in dormitor sau in orice alta incapere,

Vazand aceste rezultate promitatoare, scopul nostru este sa ne perfectionam in continuare selectia de produse si, in acelasi timp, sa nu facem compromisuri in privinta calitatii si a inovatiilor.” ~ Gerry Hargitai, Presedinte si Fondator CaliVita International

Sursa articol: revista CaliNews, editia TOAMNA 2015 – Sa ne protejam sanatatea si toamna

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere

Lasă un comentariu