Sanatatea si viata: cea mai importanta alegere

Publicat de Cristina Carmen Dascălu pe

Sanatatea si viata pot fi o alegere, ne spune dr. Robert O. Young in cartea sa, Dieta Young, Miracolul pH pentru o sanatate perfecta

De fapt, este dreptul tău din naştere să trăieşti sănătos, până în ziua când mori.

Sanatatea si viata …

Este vorba doar despre echilibru.

Universul operează prin menţinerea în echilibru a contrariilor, iar universul conţinut în corpul vostru nu face excepţie.

Când survine un dezechilibru, avem semnele bolii: energie scăzută, oboseală, digestie proastă, exces de greutate, gândire neclară, dureri, ca şi alte tulburări majore.

Este vorba despre refacerea echilibrului (sănătăţii):

  • energie,
  • limpezime a minţii,
  • funcţionare bună a tuturor sistemelor corpului,
  • ochi luminoşi,
  • piele curată şi
  • un corp suplu şi în formă.

Toate acestea sunt acum la îndemâna dumneavoastră.

Tot ce trebuie să faceţi este să aruncaţi o privire în jur pentru a vedea că majoritatea oamenilor care trăiesc în stilul nostru modern de viaţă suferă de dezechilibru. Sunt obezi. Obosiţi. Îmbătrâniţi prematur.

Probabil că aşa vă simţiţi şi voi.

Există şanse ca minimum una dintre persoanele pe care le iubiţi să sufere de una dintre primele trei boli ucigaşe din Statele Unite – boli de inimă, cancer sau diabet.

Când am întrebat publicul la una dintre conferinţele mele câţi dintre ei au un membru din familie care suferă de una dintre aceste trei mari rele, 70-80% au ridicat mâinile.

De fapt, jumătate dintre noi vor muri de boli de inimă sau diabet. O treime vor muri de cancer.

Dacă eşti ca majoritatea oamenilor din societatea noastră, acum te gândeşti: „Bine, dar de ceva trebuie să mori”.

Am uitat că este firesc să mori – şi să trăieşti – sănătos!

De fapt, este dreptul tău din naştere să trăieşti sănătos, până în ziua când mori.

A face din această viziune o realitate este marele dar al acestui program.

Şi credeţi-mă, nu are nimic de-a face cu descoperirea genomului uman, cu tehnologiile medicale de vârf sau cu produsele farmaceutice, chiar mai puternice şi mai periculoase.

Vestea bună este că răspunsul e mult, mult mai simplu decât toate acestea. Şi este disponibil chiar aici şi acum. Astăzi.

Sanatatea si viata pot fi o alegere!

~ dr. Robert O. Young, autorul programului  Dieta Young, Miracolul pH pentru o sanatate perfecta


Cristina Carmen Dascălu

Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligențe și sănătoase pentru viață lor și a celor pe care îi iubesc. Eu și un grup de specialiști ne-am ales misiunea de a vă ajută să vă simțiți mai sănătosi și să trăiți mai mult și mai bine, fără o dietă restrictivă sau schimbări dramatice în stilul de viață. Bun venit în comunitatea Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright© 2014 - 2018 Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere | Acest site este deținut, administrat și menținut de Success Networking SRL-D, distribuitor independent al produselor CaliVita© Internațional. Distribuitorul independent menționat mai înainte este singurul responsabil de conținutul acestui site, iar Rețeaua CaliVita© International și entitățile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Informațiile din articolele și comunicările noastre NU sunt destinate înlocuirii unei relații personale cu un medic specialist calificat și nu sunt destinate consultării medicale. | Termeni de utilizare a site-lui | Info Contact