Suplimente alimentare necesare stilului de viata modern [VIDEO]

Publicat de Cristina Carmen Dascălu pe

Suplimente alimentare necesare stilului de viata modern, personalizate dupa necesitatile fiecaruia.

Produse individualizate, in locul produselor magice.

In secolul 21, umanitatea se confrunta cu serioase probleme la scara mondiala, cum ar fi:

  • accelerarea fara precedent a societatii informationale,
  • productia industriala si agricola crescute, care cauzeaza suprapopulare,
  • poluarea mediului si efectul de sera.
[ct_definition title=”Dr. Hyla Cass” ]Desi nu se cunoaste momentul exact in care oamenii au inceput sa foloseasca plantele in scopul vindecarii, stim ca numeroase animale din salbaticie folosesc instinctiv plantele pentru propria vindecare.

Oamenii primitivi le-au urmat exemplul. De-a lungul timpului, „vindecatorii“ comunitatilor umane s-au folosit de darurile naturii în eforturile lor de a mentine viata si de a usura suferinta.

De-a lungul secolelor, observatia atenta, curiozitatea si nevoia de a studia lumea au dat nastere unei game largi de tratamente medicale naturale.

S-a dovedit ca multe dintre medicamentele moderne provin din cele traditionale, obtinute din plante.[/ct_definition]

Suplimente alimentare necesare pentru sanatate si stare de bine

Drept rezultat, conform unui studiu din 2006 al UE*, calitatea solului se deteriorează pe zi ce trece, rezultatul fiind acela că fructele si legumele contin astazi mai putine vitamine si minerale.

Pe durata procesarii alimentelor (fierbere, prajire), cantitatea acestora poate scadea si mai mult.

Datorita cererilor tot mai ridicate ale societatii de consum, un numar tot mai mare de oameni nu isi pot asigura un standard adecvat de viata.

Iar acest lucru ii impovareaza si mai mult, atat fizic, cat si mental.

Ghid suplimente nutritive necesare

Ghid suplimente nutritive necesare omului modern

Din cauza ritmului alert de viata, nu avem timp sa mancam si sa ne odihnim.

Toti acest factori contribuie la aparitia bolilor, deci este de dorit sa acordam o atentie deosebita produselor si ingredientelor pe care le consumam.

De multe ori, nici nu ne gandim ca stresul si un aport insuficient de nutrienti epuizeaza rezervele organismului, ceea ce poate conduce la imbolnaviri, ba chiar la deces prematur.

Deoarece populatia de varsta a treia se confrunta cu probleme de sanatate caracteristice longevitatii crescute, cum ar fi slabirea vederii si a mobilitatii, piaţa suplimentelor alimentare necesare, special concepute pentru aceste afectiuni, se afla si ea intr-o crestere accelerata.

Putem oferi aici exemplul glucozaminei, folosite pentru imbunatatirea mobilitatii articulatiilor, luteinei, utilizate pentru imbunatatirea vederii, si al probioticelor, care vin in sprijinul digestiei.

Aportul suplimentar de nutrienti ne poate ajuta la mentinerea sanatatii.

Este insa foarte important ce produse si ce tipuri de ingrediente consumam.

Descarca gratuit Catalogul de produse CaliVita pentru a afla mai multe despre produsele si suplimentele nutrivite oferite. Detalii in formularul de mai jos.

Vei descoperi suplimente alimentare necesare pentru diverse situatii si personalizate dupa necesitatile fiecaruia. 🙂

Surse de informare si recomandari:

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere


Cristina Carmen Dascălu

Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligențe și sănătoase pentru viață lor și a celor pe care îi iubesc. Eu și un grup de specialiști ne-am ales misiunea de a vă ajută să vă simțiți mai sănătosi și să trăiți mai mult și mai bine, fără o dietă restrictivă sau schimbări dramatice în stilul de viață. Bun venit în comunitatea Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright© 2014 - 2018 Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere | Acest site este deținut, administrat și menținut de Success Networking SRL-D, distribuitor independent al produselor CaliVita© Internațional. Distribuitorul independent menționat mai înainte este singurul responsabil de conținutul acestui site, iar Rețeaua CaliVita© International și entitățile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Informațiile din articolele și comunicările noastre NU sunt destinate înlocuirii unei relații personale cu un medic specialist calificat și nu sunt destinate consultării medicale. | Termeni de utilizare a site-lui | Info Contact