Suplimente alimentare: PRO sau CONTRA?

Consumul de suplimente alimentare a devenit o necesitate a omului modern si numai este doar un moft:

  •  avem nevoie de ele pentru a face fata activitatilor zilnice si pentru a ne mentine sanatatea.

In secolul 21, omenirea se confrunta cu serioase probleme la scara mondiala, cum ar fi accelerarea fara precedent a societatii informationale, productia industriala si agricola crescute, care cauzeaza suprapopulare, poluarea mediului si efect de sera.

Drept rezultat, conform unui studiu din 2006 al UE*, calitatea solului se deterioreaza pe zi ce trece, rezultatul fiind acela ca fructele si legumele contin astazi mai putine vitamine si minerale. Pe durata procesarii alimentelor (fierbere, prajire), cantitatea acestora poate scadea si mai mult.

Diferite studii au dovedit ca, la o ratie calorica zilnica mai mica de 2700 Kcal, este imposibil sa obtinem aporturile necesare de vitamine si minerale si ca, la o ratie zilnica mai mica de 2500 Kcal, concentratia de vitamine necesara organismului este obtinuta doar in proportie de 80%.

Datorita cererilor tot mai ridicate ale societatii de consum, un numar tot mai mare de oameni nu isi pot asigura un standard adecvat de viata. Iar acest lucru ii impovareaza si mai mult, atat fizic, cat si mental.

Din cauza ritmului alert de viata, nu avem timp sa mancam si sa ne odihnim.

De multe ori, nici nu ne gandim ca stresul si un aport insuficient de nutrienti epuizeaza rezervele organismului, ceea ce poate conduce la imbolnaviri, ba chiar la deces prematur.

[ct_message type=”info” ]Stilul de viata joaca rolul cel mai important factori in mentinerea sanatatii noastre[/ct_message]

Avertisment OMS: Daca stilul de viata nu se schimba, in 2035 vor fi 24 de milioane de bolnavi de cancer, se arata intr-un studiu publicat recent. ( februarie 2014).

Organizatia Mondiala a Sanatatii avertizeaza ca in urmatoarele decenii vom asista la un val de cazuri de cancer si ca boala va deveni un flagel in masa, daca nu se va tine cont de lista cu principalii factori de risc care determina aparitia acestei patologii si nu se iau masuri pentru prevenirea ei!

stil-de-viata-suplimente-alimentare
Stilul de viata este determinant.

Reprezentantii OMS sustin ca in urmatoarele decenii vom asista la o raspandire in masa a cancerului, pana in 2030 preconizandu-se a se inregistra in jur de 22 de milioane de cazuri, fata de 14 milioane, inregistrate in 2012. Este vorba de o crestere cu aproape 50% a imbolnavirilor.

Vestea buna este ca jumatate din ele vor putea fi prevenite cu ajutorul unui stil de viata sanatos si a controalelor medicale regulate.

Raportul Organizatiei din 2014 cuprinde si o lista cu principalii factori de risc pentru cancer de care oamenii trebuie sa tina cont pentru a-l preveni: fumatul, infectiile, alcoolul, obezitatea si sedentarismul, radiatiile, poluarea aerului, sarcina la varste inaintate si lipsa alaptarii.

Insa, daca dorim, putem modifica in orice moment cel mai important factor pentru calitatea vietii noastre: stilul de viata.

Nu un leac universal, ci solutii unice

CaliVita International ofera produse unice, inovatoare, care respecta cele mai inalte standarde de calitate de mai bine de 25 de ani.

Gama de suplimente alimentare cuprinde mai mult de 100 de produse de o calitate deosebita, iar pe langa vitamine si minerale se pot gasi produse ce contin complexe unice din plante.

  • Produse individualizate, in locul produselor magice.

oameni-diferiti-suplimente-alimentare

Traditie si inovatie

In cadrul procesului de dezvoltare continua a produselor, CaliVita s-a bazat intotdeauna pe cele mai noi cercetari in domeniul stiintei si tehnologiei.

In decursul procesului de productie al suplimentelor alimentare sunt folosite materii prime naturale ori de cate ori a fost posibil din punct de vedere tehnologic.

Celalalt scop este de a aplica si utilliza substante active din plante provenite de pe plantatii organice, cat de des posibil.

Pe langa inovatiile bazate pe ultimele descoperiri stiintifice, suplimentele alimnentare produse de CaliVita contin plante care si-au dovedit eficienta in medicina traditionala de sute de ani.

  • Preparate medicinale traditionale combinate cu ultimele descoperiri stiintifice.

Traditie si inovatie.

Formule avansate

Pe parcursul procesului de dezvoltare a produselor, o atentie speciala este acordata utilizarii de materii organice, datorita absorbtiei imbunatatite.

Produsele sunt concepute sa exercite un efect sinergic (de intarire reciproca) in interiorul organismului.

Multe dintre suplimentele alimentare care contin vitamine si minerale folosesc tehnologia eliberarii prelungite, oferind organismului o doza adecvata de nutrienti pe parcursul intregii zile.

Pe durata dezvoltarii produselor, sunt monitorizate dozele recomandate din anumite vitamine si minerale si, in acelasi timp, reducerea dimensiunilor capsulelor si a tabletelor.

Gama de produse CaliVita contine si suplimente alimentare lichide, destinate special celor pentru care tabletele si capsulele nu reprezinta o solutie convenabila.

Cercetarile indica faptul ca rata de absorbtie a lichidelor, in comparatie cu cea a tabletelor sau a capsulelor, este de 80-85%.

Literatura de specialitate sugereaza ca tabletele sau capsulele au o absorbtie si biodisponibilitate de doar 10-15%.

  • Producerea suplimentelor alimentare respecta cele mai stricte standarde.

cercetari-de-top-comenzi-calivita-natura-pentru-sanatate-suplimente-alimentare

Gama larga de produse

Puteti alege dintr-o gama larga de produse pentru slabit, digestie, detoxificare, de sprijin al sistemului imunitar, al memoriei si dispozitiei, al sistemului cardiovascular, al articulatiilor si oaselor, de infrumusetare sau destinate special barbatilor ori femeilor si puteti incepe sa va bucurati de o viata de calitate chiar de astazi!

  • Filosofia noastra: imparte sanatate, ramai tanar si gandeste pozitiv.

sanatate-suplimente-alimentare

Suplimente alimentare de cea mai inalta calitate

Consumul de suplimente alimentare reprezinta o parte integranta si utila a unui stil de viata modern. Este insa foarte important ce produse si ingrediente consumam.

CaliVita International este prezenta pe piata suplimentelor alimentare de mai mult de 20 de ani, in peste 30 de tari.

Calitatea excelenta este unul dintre principiile de baza ale politicii de afaceri  ale companiei.

Surse bibliografice si recomandari:

  • Thematic Strategy for Soil Protection, Brussels, 22.9.2006
  • www.who.int
  • http://web.archive.org/web/20140813065227/http://www.reportlinker.com:80/d014753756/World-Vitamin-and-Supplement-Industry.html?

 

[ct_animation delay=”200″ animation=”slideup” id=”” class=””]Ce parere ai despre consumul de suplimente alimentare?[/ct_animation]

Descarca gratuit Catalogul de produse CaliVita. Detalii in formularul de mai jos.

Vei descoperi suplimente alimentare necesare pentru diverse situatii si personalizate dupa necesitatile fiecaruia. :)

 

Natura pentru Sanatate * Sursa ta de incredere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top