Terapia prin biorezonanta iti armonizeaza viata la nivel celular

Organismul uman este un sistem complex de energie si vibratii care poate atinge echilibrul si armonia perfecta, lucru reflectat corespunzator in starea noastra generala de sanatate si de vitalitate.

Corpul nostru poate fi armonizat si regenerat la nivel celular utilizand terapia prin biorezonanta, care combina cele mai noi descoperiri ale stiintei moderne in domeniul medicinei energetice (cuantice) si vechea cunoastere si intelepciune a medicinei traditionale chineze.

Biorezonanta, homeopatia si celelalte metode terapeutice ale medicinei energetice actioneaza la nivelul materiei subtile care inconjoara corpul fizic, actionand in mod indirect asupra nivelului organic.

Natura pentru Sanatate recomanda:
Pachet CaliVita Raceala si Gripa | Grija pentru Sanatate

De ce este atat de importanta energia corpului?

Energia este  „caramida de baza” a intregului univers, unitatea componenta esentiala a fiecarui lucru si a fiecarei fiinte de pretutindeni. Energia este un ingredient important in functionarea corpului nostru. Energia corpului este de fapt o rezultanta a numeroase procese chimice si fizice.

Prin utilizarea energiei de corpul nostru rezulta ceea ce noi numim „viata”. Forme de energie utilizate de corpul nostru sunt: energie chimica, termica, mecanica, gravitationala si nu in ultimul rand, cuantica.

Omul este o entitate energetica, o suma de campuri energetice, de fapt este o fiinta „electrica”.

Totul functioneaza in corpul omenesc cu ajutorul curentilor electrici a caror existenta este de mult demonstrata la nivelul membranelor celulare, organitelor celulare, tesuturilor, organelor.

Metabolismul intern al organismului este un proces consumator, dar si producator de energie.

Fiecare proces biochimic din organism este precedat de o activitate electromagnetica specifica a celulelor.

Acest “taifas intracelular” electromagnetic, usurat de faptul ca organismul uman este compus din 70 % apa, este necesar pentru ca celulele sa-si poata coordona activitatea si astfel vastul conglomerat de 75 de trilioane de celule care formeaza organismul uman sa functioneze ca o unitate de sine statatoare.

Meridianele energetice

In conceptia medicinei antice orientale, omul este o entitate energetica situata intre cer si pamant, strabatut de energii care vin din cer spre pamant si din pamant spre cer.

Aceste energii circula permanent prin intermediul a 12 meridiane energetice, din care pleaca o vasta retea de alte canale energetice catre fiecare organ:

plaman, inima, rinichi, pancreas, splina, ficat, catre fiecare viscer – intestin subtire, intestin gros, stomac, vezicula biliara, vezica urinara,

asigurand pe langa buna functionare a lor si altele, precum activitatea psihica, termoreglare, etc.

In momentul in care se produce o perturbare a fluxului de energie in aceste meridiane din cauza externa sau interna a organismului apare boala.

Boala, in conceptia medicinei orientale, este un dezechilibru energetic situat intr-o anumita arie.

Medicina energetica reprezinta o “filozofie a vindecarii” ce se bazeaza pe ideea esentiala ca oamenii sunt sisteme dinamice de energie (complex corp/minte/suflet/spirit).

Principiile sale includ urmatoarele:

1. Sanatatea si boala isi au originea in sistemul subtil de energie

2. Acest sistem coordoneaza forta vitala si corpul fizic

3. Emotiile, gandurile, factorii nutritionali si de mediu afecteaza acest sistem

Terapia prin biorezonanta

Terapia prin biorezonanta poate fi acum posibila datorita determinarii caracteristicilor si parametrilor activitatilor electromagnetice care preced anumite actiuni fiziologice ale tesuturilor si organelor.

Biorezonanta utilizeaza sistemul propriu de control si bio-comunicare al organismului cu scopul de a-i spori capacitatea de mentinere a sanatatii si de autovindecare.

Fiecare celula vie din organismul uman genereaza un camp electromagnetic, acesta reprezentand una din modalitatile in care celulele comunica intre ele pentru a initia si regla diferite procese fiziologice.

Factori cum sunt: poluarea, toxinele, dieta saraca si nutritia deficitara, lipsa de exercitii, stres, deshidratare, prelungirea timpului de lucru si lipsa de somn au un impact negativ asupra sistemului nostru energetic, ne storc de energie si dezechilibreaza distributia energiei organismului.

Terapia prin biorezonanta elibereaza organismul de blocajele energetice produse de acesti factori si ajuta la restabilirea unei circulatii optime a energiei si a informatiei la nivel de organe si sisteme.

Armonizati-va viata cu BioHarmonex 4!

BioHarmonex® este un aparat de biorezonanta conceput special pentru uzul la domiciliu, care emite un camp electromagnetic pulsatil de joasa intensitate.

Bio Harmonex 4 CaliVita - APARAT DE BIOREZONANŢĂ
Bio Harmonex 4 CaliVita – APARAT DE BIOREZONANŢĂ

Acest dispozitiv modern si atragator din punct de vedere estetic, usor de folosit pentru toata lumea, are 25 de programe pe care le puteti seta conform nevoilor personale.

Programe de bază: antifront, bioritm, piele, oase, după antrenament, digestie, durere, copii, hormoni, nervi, imunitar, circulaţie, relaxare, respiraţie, ficat/pancreas, menstruaţie, reîncărcare mental, detoxificare, meridian, sistem limfatic, mereu tânăr, prostată, slăbire, ochi/vedere, rinichi, rezonanţă schumann, nopţi nedormite, somn odihnitor 2 ore, mahmureală.

Campul electromagnetic extern emis de BioHarmonex influenteaza si stimuleaza campul electromagnetic natural generat de anumite tesuturi din organism amplificand astfel functia naturala a metabolismului, precum si puterea de vindecare si de regenerare a organismului.

Dispozitivul BioHarmonex 4® este o combinatie armonioasa intre descoperirile din biofizica, in special cea cuantica, tehnologia moderna de varf, conceptele stiintifice ale naturii materiei vii si experienta milenara a medicinei orientale.

BioHarmonex®-4  CaliVita generează un camp electromagnetic pulsatil, de intensitate foarte scazuta, care poate sprijini procesele naturale ale corpului, „adresandu-se” campului electromagnetic natural produs de anumite tesuturi din organism.

BioHarmonex creste actiunea nutrientilor si a suplimentelor nutritive cu pana la 80% !

Prin intermediul semnalelor energo-informationale produse Bio Harmonex 4, organismul nostru invata sa aplice, de fapt, metodele de autocontrol si autoreglare necesare pentru a fi din nou sanatos, redobandindu-si armonia si echilibrul.

Terapia prin biorezonanta este cel mai nou si revolutionar concept in domeniu care se bazeaza pe efectele radiatiei electromagnetice in doze mici (cuante) in diagnosticarea, tratamentul, profilaxia si refacerea starii de sanatate a oamenilor.

Totodata, este o metoda naturala, nedaunatoare, nedureroasa, cu eficienta inalta pentru prevenirea si tratamentul unor afectiuni variate.  Armonizeaza-ti sanatatea si viata incepand cu BioHarmonex4. 

Lasă un comentariu