Mamica si bebe de nota 10 cu Organic Noni, New Life, Omega 3

Publicat de Cristina Carmen pe

Mamica si bebe de nota 10 cu Organic Noni, New Life, Omega 3

Confirm cu tarie, cele mentionate mai sus! Noni, New life si Omega 3 fac minuni in timpul sarcinii si dupa sarcina. Recomand cu mare incredere.....daca se doreste ca mamica si bebelusii să fie de" Nota 10"!

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Mamica si bebe de nota 10 cu Organic Noni, New Life, Omega 3

Geanina Simileanu

CaliVita International Romania
5
2017-08-20T21:01:39+00:00

Geanina Simileanu

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Mamica si bebe de nota 10 cu Organic Noni, New Life, Omega 3
Categorii:

Cristina Carmen

Bună, sunt Cristina Carmen Dascălu, fondator și autor al portalului web Natura pentru Sănătate. Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligente și sănătoase pentru viața lor și a celor pe care îi iubesc. In acest sens, împreună cu partenerii portalului web Natura pentru Sănătate, prin intermediul programelor si proiectelor comune, ne-am propus sa raspundem diverselor nevoi de informare astfel incat fiecare dintre dvs. sa puteti lua cele mai potrivite decizii pentru sanatatea dvs. si a familiei dvs., sa obtineti o stare de sanatate perfecta pe care, mai apoi, sa v-o pastrati cat mai mult timp. Toate acestea fara a fi nevoie sa urmati o dieta alimentara restrictiva sau sa faceti schimbari dramatice in stilul de viata. Mai mult de atat, ne dorim sa devenim pentru dvs. o sursa de informare practica, accesibila si de incredere. MOTTO-ul nostru este: “Fii informat. Alege un stil de viata de calitate pentru tine si familia Ta!” Bun venit în comunitatea Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere!

Copyright© 2014 - 2018 Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere | Acest site este deținut, administrat și menținut de Success Networking SRL-D, distribuitor independent al produselor CaliVita© Internațional. Distribuitorul independent menționat mai înainte este singurul responsabil de conținutul acestui site, iar Rețeaua CaliVita© International și entitățile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Informațiile din articolele și comunicările noastre NU sunt destinate înlocuirii unei relații personale cu un medic specialist calificat și nu sunt destinate consultării medicale. | Termeni de utilizare a site-lui | Info Contact