Marius: Nu amana vizita la dentist

Publicat de Cristina Carmen Dascălu pe

Marius: Nu amana vizita la dentist

"Nu este bine sa amani vizita la dentist atunci cand ai probleme cu dintii, iar asta iti afecteaza si respiratia, fiind foarte urat mirositoare."

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Marius: Nu amana vizita la dentist

Marius, velvetdental.ro

Natura pentru Sanatate * Partener CaliVita International Romania
5
2016-02-10T20:23:12+00:00

Marius, velvetdental.ro

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Marius: Nu amana vizita la dentist
Categorii:

Cristina Carmen Dascălu

Bună, sunt Cristina Carmen Dascălu, fondator și autor al portalului web Natura pentru Sănătate. Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligente și sănătoase pentru viața lor și a celor pe care îi iubesc. MOTTO-ul nostru este: “Fii informat. Alege un stil de viata de calitate pentru tine si familia Ta!”

Copyright© 2014 - 2018 Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere | Acest site este deținut, administrat și menținut de Success Networking SRL-D, distribuitor independent al produselor CaliVita© Internațional. Distribuitorul independent menționat mai înainte este singurul responsabil de conținutul acestui site, iar Rețeaua CaliVita© International și entitățile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Informațiile din articolele și comunicările noastre NU sunt destinate înlocuirii unei relații personale cu un medic specialist calificat și nu sunt destinate consultării medicale. | Termeni de utilizare a site-lui | Info Contact