Marius: Nu amana vizita la dentist

Publicat de Cristina Carmen Dascălu pe

"Nu este bine sa amani vizita la dentist atunci cand ai probleme cu dintii, iar asta iti afecteaza si respiratia, fiind foarte urat mirositoare."

Marius, velvetdental.ro

Natura pentru Sanatate * Partener CaliVita International Romania
5.0
2016-02-10T20:23:12+00:00

Marius, velvetdental.ro

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - Marius: Nu amana vizita la dentist
Categorii:

Cristina Carmen Dascălu

Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligențe și sănătoase pentru viață lor și a celor pe care îi iubesc. Eu și un grup de specialiști ne-am ales misiunea de a vă ajută să vă simțiți mai sănătosi și să trăiți mai mult și mai bine, fără o dietă restrictivă sau schimbări dramatice în stilul de viață. Bun venit în comunitatea Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere!

Copyright© 2014 - 2018 Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere | Acest site este deținut, administrat și menținut de Success Networking SRL-D, distribuitor independent al produselor CaliVita© Internațional. Distribuitorul independent menționat mai înainte este singurul responsabil de conținutul acestui site, iar Rețeaua CaliVita© International și entitățile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Informațiile din articolele și comunicările noastre NU sunt destinate înlocuirii unei relații personale cu un medic specialist calificat și nu sunt destinate consultării medicale. | Termeni de utilizare a site-lui | Info Contact