"Sotul meu sufera de inima si folosind Omega 3 arata foarte bine. In plus, somnul il are foarte odihnitor, nu mai sforaie."

clienta si participanta la Conferinta Regionala CaliVita Braila - Galati

Omega 3 Concentrate CaliVita International Romania
5.0
2016-02-04T19:33:35+00:00

clienta si participanta la Conferinta Regionala CaliVita Braila - Galati

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 - In plus, somnul il are foarte odihnitor, nu mai sforaie.
Categorii:

Cristina Carmen Dascălu

Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligențe și sănătoase pentru viață lor și a celor pe care îi iubesc. Eu și un grup de specialiști ne-am ales misiunea de a vă ajută să vă simțiți mai sănătosi și să trăiți mai mult și mai bine, fără o dietă restrictivă sau schimbări dramatice în stilul de viață. Bun venit în comunitatea Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere!

Copyright© 2014 - 2018 Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere | Acest site este deținut, administrat și menținut de Success Networking SRL-D, distribuitor independent al produselor CaliVita© Internațional. Distribuitorul independent menționat mai înainte este singurul responsabil de conținutul acestui site, iar Rețeaua CaliVita© International și entitățile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Informațiile din articolele și comunicările noastre NU sunt destinate înlocuirii unei relații personale cu un medic specialist calificat și nu sunt destinate consultării medicale. | Termeni de utilizare a site-lui | Info Contact