Sari la conținut

TOP 5 ianuarie 2015: produse si suplimente CaliVita preferate

TOP 5 ianuarie 2015 iti arata preferintele membrilor nostri la inceputul anului 2015.

In fiecare luna sunt anumite preferinte printre produsele comandate de clienti nostri.

Acestea depind in mare parte atat de sezon, cat si de promotiile din luna respectiva.

[ct_leading]Top 5 Ianuarie 2015[/ct_leading]

In luna ianuarie 2015 cele mai frecvente produse cumparate in reteaua Natura pentru Sanatate au fost:

  1. Vitamina C 1000 Plus
  2. Vitamina D3 lichida D-drops
  3. Joint Protex
  4. Strong Bones
  5. Zen Thonic

TOP 5 Ianuarie 2015 – Natura pentru Sanatate

 

  •   Cateva cuvinte despre fiecare produs din top 5 ianuarie 2015

Vitamina C 1000 Plus CaliVita

Vitamina C 1000 Plus – supliment alimentar care contine o megadoza de  vitamina C naturala si macese provenite din culturi organice, gandit sa asigure o absorbtie si o eliminare lenta in organism, mentinand astfel constant nivelul vitaminei C pe tot parcursul zilei.

Vitamina C este o vitamina hidrosolubila, ce intareste sistemul imunitar si capabilitatea organismului de a se proteja impotriva virusilor si a afectiunilor infecto-contagioase. In urma efortului fizic sustinut, in organism se intensifica nevoile de Vitamina C si de aceea apare nevoia de suplimentare.

Similar celorlalte vitamine, ea se descompune foarte rapid si este sensibila la lumina, vapori de apa si caldura, de aceea trebuie avut grija cum si unde o depozitam.

Vitamina D3 lichida: D-drops CaliVita

D-dropsvitamina „soarelui” concentrata doar intr-o singura picatura.

Vitamina D este o vitamina, care nu se gaseste in mod natural decat in foarte putine alimente.

Ea este produsa endogen, atunci cand razele ultraviolete ale soarelui vin in contact cu pielea, generand transformarea provitaminei D in vitamina D.

Formele chimice ale vitaminei D sunt in numar de 5, dar doar 2 din ele par a avea un rol in organismul uman: vitamina D2 (ergocalciferolul) si vitamina D3 (colecalciferolul).

Cele mai recente studii, au aratat ca organismul reactioneaza diferit la cele 2 forme si ca vitamina D3 este asimilata in forma sa activa, mult mai eficient de catre organism.

D-drops Liquid este un supliment alimentar cu vitamina D3 sub forma lichida.

0.1 ml ( 3 picaturi ) D- drops contin vitamina D3 30.00 mcg ( 1200 U.I.), astfel ca un flacon de D-drops, care are capacitatea de 30 ml, asigura cca 300 de doze zilnice.

Joint Protex CaliVita

Joint Protex – un supliment alimentar recomandat celor care doresc sa pastreze sanatatea articulatiilor, si in special, a tesuturilor conjuctive.

Acesta contine toate substantele care nu se regasesc intr-o cantitate optima in alimentatia noastra.

Ingredientele naturale protejeaza cartilajele si tesuturile conjunctive, reduc durerile la nivelul articulatiilor si inflamarea muschilor, astfel se optimizeaza functiile articulatiilor si circulatia sanguina, imbunatatind mobilitatea si flexibilitatea acestora.

Strong Bones CaliVita

Strong Bones este un produs care ajuta la mentinerea intregritatii structurii osoase; contine calciu si magneziu.

Organismul nostru nu are capacitatea de a produce calciu si magneziu, dar aceste minerale sunt esentiale pentru mentinerea structurii sanatoase a oaselor si a dintilor si pentru realizarea functiile musculare normale ale organismului.

Capsulele Strong Bones contin aceste doua oligoelemente in proportia ideala, aceea de 2:1, contribuind astfel la sanatatea dumneavostra.

Zen Thonic CaliVita

ZenThonic este un superconcentrat de fructe sub forma lichida, pe baza de mangostana, cu un continut antioxidant foarte puternic.

Continutul sau bogat de fibre, bioflavonoide, vitamine si minerale ajuta la realizarea proceselor de protectie ale organismului impotriva radicalilor liberi, care afecteaza sanatatea celulelor.

De asemenea, poate incetini procesul de imbatranire, are un efect benefic asupra sistemului cardiovascular, asigura un sprijin special sistemului imunitar si imbunatateste conditia fizica.

ZenThonic a beneficiat in luna ianuarie de o promotie speciala, plus o degustare.

De remarcat, majoritatea clientilor nostri au pus accent pe preventie si pe completarea dietei cu vitaminele si mineralele deficitare la un moment dat, ceea ce nu poate decat sa ne bucure.

Pentru ca aici, la Natura pentru Sanatate discutam despre sanatate si stare de bine.

 

Ce ti-a placut cel mai mult din TOP 5 ianuarie 2015?

Spune-ti parerea despre acest articol:

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Submit

    Incepe sa scrii. Minim 4 caractere.

    Sari la conținut