Valoarea zilei de azi * Inspiratie pentru Vindecare

Publicat de Cristina Carmen Dascălu pe

Valoarea zilei de azi, aici si acum  …

Redefineste ce este esential pentru tine, ce iti este suficient pentru a fi tu insuti.

In vremurile pe care le traim, cel mai adesea uitam sa dam valoare timpului nostru.

Uitam sa ne facem timp pentru noi. Oare ne traim viata sau viata ne “traieste” pe noi?

In fiecare dimineata, aproape obsesiv si descurajator, ne trezim si realizam ca avem prea multe pe cap.

Suntem obositi, stresati si lipsiti de energie. In continuu ne spunem: nu am timp!

Cum ar fi viata noastra daca ne-am spune de fiecare data, cand incepem o noua zi, azi am timp pentru tot

Valoarea zilei de azi, aici si acum

Starea de nemultumire ne vine dintr-o supraincarcare, dintr-un exces. Cum l-am creat? Simplu: ne este greu sa ne definim ce este esential pentru noi, ce ne este suficient pentru a fi noi insine.

Si de ce nu reusim acest lucru?

Pentru ca nu stim cu adevarat cine suntem, ce ne place, ce avem nevoie si de ce ne putem lipsi. Si de ce nu ne cunoastem pe noi insine?

Pentru ca… “nu avem timp”.

Ce ne mananca timpul? Goana dupa acumulari, multitudinea de optiuni, dorinte din ce in ce mai greu de controlat si, de ce nu, fuga de propriul eu.

Oamenii care sunt tot timpul ocupati, refuzandu-si dreptul de a nu face nimic” uneori, sunt oameni care fug de ei insisi.

Nu le e bine doar cu ei, nu si-au gasit propriul drum si au nevoie sa se afunde in cat mai multe treburi. Apoi ii auzi intrebandu-se: cand au trecut anii?

La polul opus sunt oameni care sustin ca au prea mult timp liber si se plictisesc.

In mod normal, nu ar trebui sa ne plicitisim stand cu gandurile noastre”, savurand clipa prezenta, traind in “aici si acum”.

Sa fim responsabili, profitand de clipa de acum, pentru ca e unica si nu se mai intoarce!

Sa dam valoare timpului nostru, multumind, in fiecare dimineata, zilei care incepe si fiind constienti ca de noi depinde ce facem cu ea. Iar seara, la culcare, sa-i multumim din nou, pentru darurile si lectiile primite!

Sa invatam sa dam valoare timpului si a zilei de azi, aici si acum!

Sursa pentru Inspiratie:


Cristina Carmen Dascălu

Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligențe și sănătoase pentru viață lor și a celor pe care îi iubesc. Eu și un grup de specialiști ne-am ales misiunea de a vă ajută să vă simțiți mai sănătosi și să trăiți mai mult și mai bine, fără o dietă restrictivă sau schimbări dramatice în stilul de viață. Bun venit în comunitatea Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright© 2014 - 2018 Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere | Acest site este deținut, administrat și menținut de Success Networking SRL-D, distribuitor independent al produselor CaliVita© Internațional. Distribuitorul independent menționat mai înainte este singurul responsabil de conținutul acestui site, iar Rețeaua CaliVita© International și entitățile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Informațiile din articolele și comunicările noastre NU sunt destinate înlocuirii unei relații personale cu un medic specialist calificat și nu sunt destinate consultării medicale. | Termeni de utilizare a site-lui | Info Contact