Vindecarea este o oportunitate * Inspiratie pentru Vindecare

Vindecarea este o oportunitate, nu doar o chestiune de timp, dupa cum spunea Hippocrates.

Ce-ar fi daca am privi intr-un mod diferit bolile si suferintele? Ca un mod de a ne redefini si regandi viata si sanatatea din perspectiva sanatatii si a starii de bine. In sanatate nu exista boala. Cancerul nu se instaleaza intr-un tesut sanatos, ne spune dr. Robert Morse, medic naturopat, autorul cartii Sa traim sanatos fara toxine.

Vindecarea este o oportunitate de a fi mai sanatosi

Sanatatea este una dintre cele mai mari bogatii ale omului, iar multi autori, referindu-se la corpul uman, il numesc templu sau vehiculul care transporta Sinele adevarat pe durata sederii noastre pe aceasta planeta. Cu toate acestea, de multe ori ne purtam cu masina mai cu grija decat cu propriul nostru corp.

Natura pentru Sanatate recomanda:
Pachet CaliVita Raceala si Gripa | Grija pentru Sanatate

Atunci cand se confrunta cu o afectiune sau o boala, omul are la dispozitie doua optiuni, si anume: tratamentul sau detoxificarea. Daca alegem tratamentul, avem alte doua optiuni la dispozitie.

  • Prima solutie ar fi medicina alopata (tratament farmaceutic), care este statu quo-ul medical, sau abordarea bolii prin tratarea ei cu substante chimice de sinteza.
  • A doua solutie este medicina naturista (traditionala), care recurge la resurse naturale si la plante medicinale in vederea tratarii anumitor simptome de boala.

Daca, in lupta impotriva bolii, optam pentru varianta alopata, este important sa intelegem ca aceasta ofera numai trei tipuri de tratament… pentru orice tip de boala: medicamente de sinteza chimica, radioterapie sau chirurgie.

Detoxificarea nu este un sistem terapeutic, nici o modalitate de eliminare a simptomelor, ci un sistem de vindecare prin abordarea cauzei care a condus la instalarea bolii. Presupune intelegerea unui adevar simplu, acela ca organismul uman este terapeutul si ca energia are un rol central in cadrul procesului de vindecare.

Ea pune in lumina adevarata cauza a bolii, si anume distrugerea energiei. Energia, dar si epuizarea resurselor de energie, constituie produsul direct a ceea ce mancam, bem, respiram, aplicam pe piele, dar si efectul gandurilor si al sentimentelor noastre. Aceste sase cai ne ajuta fie sa redevenim niste persoane sanatoase si pline de vitalitate, fie sa ne imbolnavim si sa epuizam resursele existente in organism.

Naturopatia reprezinta cea mai pura forma de vindecare.

Nici una dintre procedurile si instrumentele de diagnosticare la care apeleaza naturopatia nu agreseaza organismul, iar in centrul neuropatiei se situeaza alcalinizarea si detoxificarea, care vor fi explicate detaliat pe parcursul acestei carti. Cartea de fata se refera la cea de-a doua optiune de vindecare autentica prin intermediul detoxificarii si al stiintelor asociate.

Cu toate acestea, metoda de abordare pe care am adoptat-o in aceasta carte nu plaseaza stiinta mai presus de puterea lui Dumnezeu si a naturii, deoarece stiinta nu este altceva decat studierea a ceea ce exista deja.

Sursa de inspiratie si recomandari:

  • Sa traim sanatos fara toxine, dr. Robert Morse

Lasă un comentariu