Sunt dispus sa iert si ma iert * Inspiratie pentru Vindecare

Publicat de Cristina Carmen Dascălu pe

Vindecarea prin iertare si iubire.

Iertarea este principalul remediu vindecator pe care il port pretutindeni cu mine. De aceea, ma concentrez asupra renuntarii la acea partea mintii mele care refuza să ierte, inlocuind-o cu iubirea. In acest fel, ma vindec.

Sunt dispus sa iert si sa ma vindec

Imi place senzatia de libertate pe care mi-o confera ridicarea poverii grele a autocriticii, fricii, vinovatiei, resentimentelor si rusinii.

In astfel de momente, ma pot ierta cu usurinta pe mine, la fel cum ii pot ierta si pe ceilalti. Iertarea elibereaza ambele parti implicate.

Sunt dornic/a să scap de povara trecutului. Refuz sa mai traiesc in trecut.

Ma iert pe mine insami pentru ca am purtat atata vreme aceasta povara.

Ma iert pentru ca nu am stiut cum sa ma iubesc pe mine insami si cum sa ii iubesc pe ceilalti.

Fiecare om este responsabil pentru propriul comportament, iar viata ii ofera exact experientele care corespund vibratiei gandurilor si sentimentelor sale.

De aceea, nu mai simt nevoia de a pedepsi pe cineva.

Cu totii ascultam de legea propriei constiinte, inclusiv eu.

Sursa de Inspiratie: Louise L. Hay, Meditatii pentru a-ti vindeca viata


Cristina Carmen Dascălu

Cred în împuternicirea oamenilor cu informații utile și practice care să-i ajute să facă alegeri conștiente, inteligențe și sănătoase pentru viață lor și a celor pe care îi iubesc. Eu și un grup de specialiști ne-am ales misiunea de a vă ajută să vă simțiți mai sănătosi și să trăiți mai mult și mai bine, fără o dietă restrictivă sau schimbări dramatice în stilul de viață. Bun venit în comunitatea Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright© 2014 - 2018 Natura pentru Sănătate * Sursa ta de încredere | Acest site este deținut, administrat și menținut de Success Networking SRL-D, distribuitor independent al produselor CaliVita© Internațional. Distribuitorul independent menționat mai înainte este singurul responsabil de conținutul acestui site, iar Rețeaua CaliVita© International și entitățile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Informațiile din articolele și comunicările noastre NU sunt destinate înlocuirii unei relații personale cu un medic specialist calificat și nu sunt destinate consultării medicale. | Termeni de utilizare a site-lui | Info Contact